BACK TO
TOP
Profi

Το νέο Disco 3200FRC Move από την Claas

Η νέα τεχνολογία στα κοπτικά με την ονομασία Move εισάγει μια νέα γενιά μηχανημάτων που «διαβάζουν» με απόλυτη ακρίβεια το ανάγλυφο του εδάφους.

CLAAS_DISCO_MOVE_Frontmahwerk-1024x737-600x600

Βασίλης Σοφός

76
0

 Claas ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων διαχείρισης χόρτου παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Πρόκειται για το νέο Disco 3200FRC Move που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ. Τα εμπρόσθια χορτοκοπτικά παρουσιάζονται με την πολυβραβευμένη μπάρα κοπής MAX CUT με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κοπής.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει κυματοειδές σχήμα με ενιαίο πλαίσιο χωρίς κολλήσεις και επαναστατικούς ατσάλινους συνδέσμους που επιτρέπουν τη διέλευση μόνο καθαρού χόρτου στους κυλίνδρους σύνθλιψης και απομακρύνουν λάσπες και χώμα.

Χάρη στο μοναδικό εύρος κάθετης κίνησης των 1000 χιλιοστών, το DISCO MOVE μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε ανώμαλο έδαφος, ακόμη και σε μεγάλα τρακτέρ με μπροστινά υδραυλικά που έχουν μεγάλο ύψος από το έδαφος και σε υψηλές ταχύτητες κοπής, για μια εξαιρετικά άψογη συγκομιδή.

Το Disco Move κινείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ανεξάρτητα από τη κίνηση του τρακτέρ, και προσαρμόζει πλήρως το ύψος ανύψωσης του χλοοκοπτικού. Το χαμηλό κέντρο βάρους του κεντρικού άξονα του κοπτικού μπορεί να διαβάζει τις μικρές αποκλίσεις του εδάφους με απόλυτη ακρίβεια ενώ η νέα γεωμετρία σύνδεσης Move αποσβένει τις μεγαλύτερες ανωμαλίες στην επιφάνεια του εδάφους εξασφαλίζοντας άψογη προσαρμογή σε κάθε συνθήκη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία