BACK TO
TOP
Profi

Με 150 ίππους, μεγάλες αντοχές και μικρό κύκλο στροφής το Kubota M7151

O κλήρος για τη δοκιµή µακράς διαρκείας πέφτει αυτή τη φορά στο σχετικά νεοφερµένο στην αγορά Kubota M7151 της Σειράς M7000.

DSC_0015

Γιώργος Κοντονής

35
0

Μέχρι το 2016, η Σειρά M7001 των τρακτέρ της Kubota ήταν η πιο ισχυρή που είχε παραχθεί ποτέ από την εταιρεία. Επεκτείνοντας το πολύ σηµαντικό εύρος των 130-170 ίππων, αυτοί οι πολύ καλοί κινητήρες ολοκλήρωσαν τους νεοεισερχόµενους στην αγορά, αλλά «γέννησαν» και τη τάση για µετάβαση σε τετρακύλινδρα σύνολα ελκυστήρων µε υψηλή ισχύ. Παρόλο που η ιαπωνική φίρµα δεν έδινε την επιλογή εξακύλινδρης έκδοσης, τα νέα µοντέλα σηµείωσαν κάποια σηµαντική επιτυχία και σε σχετικά σύντοµο χρονικό διάστηµα κέρδισαν τον τίτλο των ευέλικτων και ισχυρών εργαλείων. Εξίσου σύντοµα, ωστόσο, δέχτηκαν και αρκετές αναβαθµίσεις.

Έτσι, µέσα σε τέσσερα χρόνια, οι ναυαρχίδες της ιαπωνικής κατασκευάστριας έχουν ήδη περάσει από πολλές βελτιωτικές αλλαγές. Ποια είναι όµως η πραγµατική απόδοσή τους; Για να το διαπιστώσουµε επικοινωνήσαµε µε έναν ιδιοκτήτη ενός από αυτά τα M7001 πρώτης γενιάς.

Διαβάστε περισσότερα στην Δοκιμή Μακράς Διαρκείας στο profi Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda στις 4 Ιουλίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία