Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Η Case εγκαινιάζει τις νέες σειρές Axial-Flow 150-250 και αναβαθµίζει τα µαχαίρια

Τον αντικαταστάτη της θεριζοαλωνιστικής Axial-Flow 140 λανσάρει η Case IH µε το νέο µοντέλο να δέχεται τώρα δίπλα του τον αριθµό 150.

Case-IH-7140-spread-800x800-768x768_2

Βασίλης Σοφός

218
0

Τον αντικαταστάτη της θεριζοαλωνιστικής Axial-Flow 140 λανσάρει η Case IH με το νέο μοντέλο να δέχεται τώρα δίπλα του τον αριθμό 150. Η σειρά θεριζοαλωνιστικών μηχανών Axial-Flow 140 της Case IH που απευθυνόταν σε μεσαίες φάρμες και επαγγελματίες, γίνεται σειρά Axial-Flow 150 για το 2020, με αναβαθμισμένους κινητήρες που πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα Stage V.


Οι παραδόσεις στην Ευρώπη των θεριζοαλωνιστικών Axial-Flow 150 ξεκίνησαν το Μάρτιο.


Σε μια αναβάθμιση από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς 140, η νέα σειρά θεριζοαλωνιστικών Axial-Flow 150 μπορεί να προσφερθεί με ελαστικά IF800/65 R32 για την ελαχιστοποίηση της συμπίεσης του εδάφους, μέσω της κατανομής του βάρους της θεριζοαλωνιστικής σε μια ευρύτερη περιοχή. Τα μοντέλα της σειράς θεριζοαλωνιστικών Axial-Flow 150 με αυτή την επιλογή έχουν συνολικό πλάτος που δεν υπερβαίνει τα 3,5 μ. που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν εύκολα και με ασφάλεια σε στενούς δρόμους. Για να διασφαλιστεί ότι ούτε η απόδοση ούτε η ασφάλεια διακυβεύονται όταν εργάζεστε τη νύχτα, τόσο η σειρά 150 όσο και η σειρά 250 Axial-Flow μπορεί τώρα να έχει ένα σύστημα φωτισμού LED με μεγάλη εμβέλεια και φώτα εύρεσης γραμμής, για την εξασφάλιση ασφαλέστερης συγκομιδής και βελτιωμένων ελιγμών στο κεφαλάρι.


Τα μοντέλα της σειράς Axial-Flow 250 με τον αυτοματισμό AFS Harvest Command τώρα ωφελούνται από βελτιωμένες αρχικές ρυθμίσεις που εκτελούνται από το κέντρο ελέγχου.


Το νέο χαρακτηριστικό της σειράς Axial-Flow 250 που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι είναι η επιλογή τροφο- δότη/αναβατορίου υψηλής απόδοσης, επιτρέποντας τον θερισμό με μεγάλα μαχαίρια. Το νέο αναβατόριο απόδοσης 6.000 κιλών συμπληρώνεται από μιας βαριάς κατασκευής κίνηση του μαχαιριού για να διασφαλιστεί ότι ακόμα και ένα μαχαίρι καλαμποκιού με 18 σειρές μπορεί να πάρει κίνηση με ευκολία.

Ενημερώσεις στα Axial-Flow 250

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στη σειρά θεριζοαλωνιστικών Axial-Flow 250 ήταν ο αυτοματισμός AFS Harvest CommandTM, που βοηθά τον χειριστή να επιτύχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα από τη μηχανή, επιλέγοντας μια προτίμηση, όπως ένα συγκεκριμένο επίπεδο απωλειών, ποιότητα καρπών, σταθερό τάισμα ή μέγιστη απόδοση και η μηχανή στη συνέχεια αυτόματα κάνει τις απαιτούμενες ρυθμίσεις.

Τα μοντέλα της σειράς Axial-Flow 250 με τον αυτοματισμό AFS Harvest Command τώρα ωφελούνται από βελτιωμένες αρχικές ρυθμίσεις που βοηθούν τη μηχανή να βρει πιο γρήγορα τις ιδανικές ρυθμίσεις αυτοματισμού. Περαιτέρω βελτιώσεις για τη σειρά Axial-Flow 250 περιλαμβάνουν μια απλούστερη ρύθμιση ευθυγράμμισης της ελαστικής ερπύστριας που γίνεται ευκολότερα και πιο γρήγορα, αν ο χειριστής χρειάζεται να τεντώσει τις ερπύστριες. Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα, σε συγκεκριμένες χώρες, μπορούν τώρα να προσφερθούν με μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ./ώρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία