BACK TO
TOP
Profi

Carraro Agricube TIIIB: Χαμηλό σασί και ευελιξία για εξειδικευμένες καλλιέργειες

Τέντα, πέργκολα ή κύπελλο. Όποιο και αν είναι το σύστημα φύτευσης, η Carraro προτείνει για τις εξειδικευμένες καλλιέργειες τις χαμηλωμένες εκδόσεις Frutteto Baso και Vigneto Largo Basso.

AGRICUBE_VL_3

600
0

Xωρίζοντας την γκάμα των Agricube ανάμεσα σε δενδροκομικά και αμπελουργικά τρακτέρ, η Carraro διαθέτει τις χαμηλωμένες εκδόσεις Frutteto Basso και Vigneto Largo Basso αντίστοιχα. Το Frutteto Basso (FB) διατίθεται μόνο σε έκδοση χωρίς καμπίνα ενώ το Vigneto Largo Basso (VLB) έχει την επιλογή καμπί- νας «Πέργκολα». Το δενδροκομικό διαθέτει μπροστινό άξονα 1.325 mm και πίσω άξονα 1.242 mm, ενώ στο αμπελουργικό οι διαστάσεις είναι 1.155 mm και 972 αντίστοιχα.


Η προστατευτική αψίδα μπορεί εύκολα να χαμηλώσει χάρη σε δύο ελατήρια αερίου που μειώνουν το βάρος της, ξεκουράζοντας τον χειριστή.

Στην έκδοση CAB το VLB έχει διαστάσεις πίσω άξονα 1.100 mm. Και οι δύο άξονες διαθέτουν αυτόματο σύστημα ελέγχου ολίσθησης (limit slip). Tα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με συμπαγή κινητήρα Stage IIIB των 3,4 λίτρων με ηλεκτρονική διαχείριση του ψεκασμού που ξεκινάει από 55kw/74,8 ίππους και φτάνει 77kw/105 ίππους ανάλογα το μοντέ- λο (πέντε στον αριθμό ανά έκδοση). Το ηλεκτρονικό γκάζι τοποθετείται στη δεξιά κονσόλα ώστε να επιτρέπει την εύκολη χρήση του. Αυτό συνοδεύεται από τη δυνατότητα ρυθμίσεις δύο επιπέδων λειτουργίας του κινητήρα που επιτρέπουν τον χειριστή να απλοποιεί την εργασία του ανάμεσα στις σειρές και στις στροφές στο τέλος του χωραφιού με μια απλή πίεση ενός κουμπιού. Για τον μηχανικό ανυψωτή διατίθεται η πρακτική επιλογή του τηλεχειρισμού με μηχανικό χειριστήριο. Δύο είναι οι επιλογές που έχει ο αγοραστής όσον αφορά το σασμάν: Το 24+24 μηχανικό με μηχανική ρεβέρσα HI-LO και το 24+12 με power ρεβέρσα EH Hi-LO.

Η υδραυλική εγκατάσταση των τρακτέρ εμπλουτίστηκε με πολλές επιλογές σε σχέση με την προηγού- μενη έκδοση. Μεταξύ αυτών η δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης της παροχής λαδιού με επιλογή 3 υδραυλικών αντλιών που επιτρέπει α επιτευχθεί η μέγιστη παροχή 120 λίτρα/λεπτό και οι διανομείς που διαθέτουν detent με δυνατότητα αποκλεισμού για καλύτερη κατανομή των υδραυλικών διανομέων. Σημειώνεται εδώ πως όλες τις εκδόσεις οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαθέτουν σωληνάκι επιστροφής το οποίο στην κορυφαία έκδοση της γκάμας (με διαχωριστικό ενδιάμεσης ροής) διαθέτει την κατάλληλη απορροή για όλα τα εργαλεία που έχουν κίνηση με υδραυλικό μοτέρ.

Όσον αφορά ειδικότερα τη νέα καμπίνα «Πέργκολα» του VLB, αυτή προσφέρει μεγάλη ορατότητα χάρη στο μπροστινό τζάμι με διπλή μπομπέ διαμόρφωση που συνδυάζεται με τα καμπύλα κολονάκια. Αυτό επιτρέπει το εύκολο πέρασμα μέσα από τη βλάστηση που γλιστράει στην καμπίνα χωρίς να προκαλεί ζημιά.

Τα μηχανήματα Carraro διαθέτει στην ελληνική αγορά
η KOYIMTZIS Group (τηλ. 2310/796970)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία