BACK TO
TOP
Profi

Νέα γενιά τρακτέρ Antonio Carraro 
με κινητήρες Stage V, 52 και 66 ίππων

Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με τετρακύλινδρο κινητήρα Stage V της Yanmar με turbo intercooler.

db7ce5d3f6f48aa0e4cf8fc31bc3255e

484
1

Μετά την πρόσφατη επιτυχία του μοντέλου διπλής κατεύθυνσης των 50 ίππων, TRX 5800, η εταιρεία Antonio Carraro, έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά 6 compact τρακτέρ της Σειράς Torah, με δύο κινητήρες 52 και 66 ίππων, εξοπλισμένη με σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για έναν επαγγελματία, παρά την μικρή ισχύ τους.

Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με τετρακύλινδρο κινητήρα Stage V της Yanmar με turbo intercooler ενώ διαθέτει εύκολη πρόσβαση στη θέση οδήγησης (χωρίς μοχλούς στo κέντρο) η οποία εγγυάται τη σωστή στάση σώματος ακόμη και για μεγαλόσωμους χειριστές. Επιπλέον, εργονομικά χειριστήρια και προσεκτικά μελετημένοι μοχλοί έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατοί με τις φυσικές κινήσεις των χειριστών κατά την εργασία.

Το συνολικό κωνικό σχήμα της προαιρετικής καμπίνας επιτρέπει την εύκολη διείσδυση ανάμεσα σε σειρές καλλιεργειών σε πλαγιές χωρίς να τα καταστρέφει.

Η νέα καμπίνα (προαιρετική) είναι ηχομονωμένη και διαθέτει στάνταρ σύστημα κλιματισμού ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Ο κλιματισμός, με ηλεκτρονικά χειριστήρια, ρυθμίζεται από μια οθόνη στην οροφή με 6 περσίδες αέρα που πετυχαίνουν την ψύξη διευκολύνοντας έτσι τον χειριστή όσο το δυνατόν περισσότερο. Κάθε μοντέλο έχει συγκεκριμένη καμπίνα σύμφωνα με τη χαρακτηριστικά του. Η μέγιστη ορατότητα επιτυγχάνεται με μία κατασκευή (δομή) που μειώνει στο ελάχιστο την αίσθηση της ταχύτητας.

Επιπλέον, προσφέρονται μοντέλα compact ακόμη και στην αρθρωτή έκδοση (έως 98 εκ.). Η θέση οδήγησης τοποθετείται σε μια πλατφόρμα αναρτημένη επάνω σε silent-blocks, η οποία περιορίζει τους κραδασμούς και προστατεύει τον χειριστή από θόρυβο και θερμότητα.



Το ταμπλό διαθέτει έγχρωμη οθόνη όπου εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται το νέο, αναλογικό joystick για τα μοντέλα διπλής κατεύθυνσης και το εμπρόσθιο σύστημα τριών σημείων, με αναδιπλούμενα μπράτσα όταν δεν εργάζεται το τρακτέρ, χωρίς γωνίες. Η αυξημένη υδραυλική ισχύς του Torah επιτρέπει σε αυτά τα οχήματα να χρησιμοποιούνται με υψηλής τεχνολογίας, σύνθετο εξοπλισμό (κορφολογητές και εξαρτήματα υδραυλικά για αμπελώνες). Το υδραυλικό σύστημα Load sensing επιτρέπει την ύπαρξη μέχρι 5 παροχών λαδιού διπλής ενέργειας.

Τα τρακτέρ Antonio Carraro διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

06-08-2020 18:24ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Με ενδιαφέρει πολύ ως αμπελουργικό τρακτερ.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία