BACK TO
TOP
Profi

Τη Σειρά τρακτέρ 7800 για λεπτούς χειρισμούς σε εργασίες παρουσιάζει η Antonio Carraro

Η Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά πέντε εξαιρετικά συμπαγή μοντέλα με κινητήρα Yanmar 71 ίππων τεχνολογίας Common Rail.

Ergit_R-TGF-006-1200x920

648
3

Η Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά πέντε εξαιρετικά συμπαγή μοντέλα με κινητήρα Yanmar 71 ίππων τεχνολογίας Common Rail. Μια γκάμα με μοντέλα αποκλειστικά για εξειδικευμένες εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και μετρημένη ισχύ έχει στο χαρτοφυλάκιό της η Antonio Carraro. Αυτά είναι τα τρακτέρ της σειράς Antonio Carraro 7800 που διατίθενται σε πέντε εξαιρετικά συμπαγή μοντέλα.



Όπως αναφέρθηκε, η γκάμα απευθύνεται σε χειριστές εξειδικευμένων γεωργικών μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών σε απρόσιτες περιοχές, σε καλλιέργειες που φυτεύονται σε στενές σειρές, σε ανώμαλο έδαφος, μέσα σε θερμοκήπια, σε δασικές εργασίες και στη συντήρηση των αστικών χώρων πρασίνου και των αθλητικών χώρων.

Σε αυτές τις δουλειές που απαιτείται σχολαστική εργασία και λεπτοί χειρισμοί, οι μικρές διαστάσεις των τρακτέρ αυτών και το χαμηλό κέντρο βάρους παίζουν θεμελιώδη ρόλο τόσο στην εκτέλεση της εργασίας όσο και στην ασφάλεια του χειριστή. Ο κοινός παρονομαστής της σειράς είναι ο τετρακύλινδρος, πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κινητήρας Yanmar 71 HP με Common Rail.

Όπως υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, είναι ένας υψηλής απόδοσης, φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υποστηριζόμενος από λογισμικό που του επιτρέπει να προσδιορίζει με ακρίβεια πόσα καύσιμα χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί κάθε συγκεκριμένη εργασία, βελτιστοποιώντας την παροχή καυσίμου ανά πάσα στιγμή. Ο κινητήρας, είναι Φάση 3Β, αλλά ήδη συμμορφώνεται με την τελική Φάση 5.

Αναλυτικά τα μοντέλα της Σειράς είναι:

- TGF 7800S: Συμπαγές τρακτέρ που έχει το χαμηλότερο κέντρο βάρους. Είναι ιδανικό για οπωρώνες και αμπελώνες σε πλαγιές καθώς και σε θερμοκήπια.

- TRX 7800S: Με ίδιους τροχούς εμπρός και πίσω, διπλής κατεύθυνσης, κατάλληλο για όλους τους τύπους καλλιεργειών και εδάφους. Είναι ιδανικό για εργασίες και σε χώρους αστικού πρασίνου και για τη συντήρηση γηπέδων.

- SX 7800S: Αρθρωτό (σπαστό) τρακτέρ, με ίδιους τροχούς εμπρός και πίσω, ιδανι- κό για στενούς χώρους, όπου απαιτείται μικρή ακτίνα στροφής.

- SRX 7800S: Αρθρωτό (σπαστό) τρακτέρ, διπλής κατεύθυνσης, ιδανικό για στενές καλλιέργειες. Με καλή πρόσφυση που εγγυάται τη σταθερότητα του τρακτέρ ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

- TTR 7800S: Ιδανικό για εργασίες σε πλαγιές. Εντυπωσιακή ταχύτητα εργασίας, ακρίβεια χειρισμού και μεγάλη σταθερό- τητα και πρόσφυση.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

29-12-2020 22:59Παντελάκης

Απο χανιά έχω το gtf 7800s του 2020 εδώ και 3μηνες έχω 80 ώρες ευχαριστημένος ως προς την πρόσφυση και λειτουργία σε ανώμαλα εδάφη στα ημιορεινά χανιά ο βασιλης Σκορδιλάκης είναι ερωτευμένος με τα carraro για αυτό απολαμβάνουμε μέγιστη εξυπηρέτηση και ανταπόκριση

Απάντηση

26-09-2020 17:38ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗΣ

Στα Χανιά ευτυχώς έχουμε τον Σκορδηλακη, στα carraro, ένα από τους καλύτερους αντιπροσωπου πιστεύω, καλές πωλήσεις εύχομαι!!!

Απάντηση

26-09-2020 12:54ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗΣ

Tgf στα χέρια μου 2 χρόνια, απεχτο για δύσκολες ορεινές περιοχές στα Χανιά, δε νωμιζω να ανταποκριθεί άλλο τρακτέρ στην περιοχή εκτός από ερπύστριοφορο. Συγχαρητήρια στον κύριο κατσαρο και τους συνεργάτες του!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία