Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Τα Unico S, M, L και XL οι νέες προσθήκες στα άροτρα της Maschio

Η ιταλική φίρμα προσθέτει στην γκάμα της 4 νέες εκδόσεις αρότρων, ικανών να καλύψουν κάθε δύσκολη εργασία συνοδεία τρακτέρ 80 έως και 400 ίππων.

Plough-Unico-6F-003

1181
0

Η Maschio συνεχίζοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη κατασκευή ιταλικών αρότρων παρουσιάζει τη νέα σειρά αναστρεφόμενων μοντέλων Unico S, M,L και XL ικανά να καλύψουν τις ανάγκες τρακτέρ από 80 -400 ίππους.

Πρόσφατη προσθήκη η δημιουργία αρότρου ικανού να δουλέψει εντός και εκτός αυλακιάς. Το best seller άροτρο της ιταλικής εταιρείας είναι το Unico M με 4 αυλακωτήρες με δυνατότητα προσθήκης ενός πέμπτου στοιχείου για τρακτέρ από 120-200 ίππους.Όλες οι εκδόσεις της σειράς Unico M διαθέτουν αναρτόμενα άροτρα με επιλογή για μηχανική ρύθμιση των στοιχείων από 12-20 ίντσες ή με υδραυλική ρύθμιση Vario για πλάτη από 12-22 ίντσες. Σύμφωνα με αυτό που ισχύει για πολλά άροτρα, η προστασία προκύπτει από βίδα ασφαλείας ή ένα αυτόματo σύστημα επαναφοράς με τη χρήση υδραυλικού συστήματος με άζωτο που ξεκινά από το τρακτέρ, χαρίζει οριζόντια και κάθετη κίνηση για να προστατεύει κάθε στοιχείο του αρότρου. Για καλύτερα αποτελέσματα ο χειριστής μπορεί να προσθέσει έξτρα υνιά (skimmers) η σχιστό φτερό για κατεργασία σε πιο δύσκολα εδάφη και σε περιπτώσεις που χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία.

Στα ατού του αρότρου συγκαταλέγεται και η προσθήκη αυτόματης μνήμης ώστε το άροτρο να ρυθμίζει αυτόματα το άνοιγμα σε κάθε περιστροφή. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ευθυγραμμιστεί άψογα η αυλακιά του αρότρου με τη ροδιά του τρακτέρ με τη χρήση μηχανικού η υδραυλικού συστήματος. Για τη σωστή ρύθμιση του βάθους και τη κίνηση του αρότρου στο χωράφι το Maschio Unico διαθέτει ρόδα με φαρδύ λάστιχο και χρήση ανάρτησης για ομαλότερη κίνηση. Η απόσταση μεταξύ των στοιχείων είναι 95 εκ., ενώ το άροτρο διαθέτει ενισχυμένη κοιλοδοκό με διαστάσεις 120Χ120 και έχει ύψος από το έδαφος 80εκ. για καλύτερη αναστροφή του χώματος.

Συμπερασματικά το νέο άροτρο της Maschio είναι πλήρως αναβαθμίσιμο και μπορεί να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του χειριστή. Είναι εύκολο στη ρύθμιση και στη λειτουργία πετυχαίνοντας άψογο φινίρισμα και τέλεια αναστροφή του χώματος. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άψογη κάλυψη της εταιρείας σε ανταλλακτικά.

Τα μηχανήματα της Maschio διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία