BACK TO
TOP
Profi

Νέα γενιά τηλεσκοπικών φορτωτών Faresin 7.30 Compact HLS

To Faresin 7.30 Compact ΗLS είναι ένας τηλεσκοπικός φορτωτής με συνολικό βάρος τους 7 τόνους , μπίγα ανύψωσης τα 7 μέτρα και ανυψωτική ικανότητα 3 τόνων.

03_21

53
0

Η εταιρεία Χίγκας παρουσιάζει το τηλεσκοπικό μηχάνημα Faresin 7.30 Compact HLS. Η καρδιά της νέας γενιάς τηλεσκοπικών της Faresin είναι ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού (common rail) και σύστημα διαχείρισης καυσίμων AdBlue που αποδίδει 101 ή 136 ίππους με υψηλά επίπεδα ροπής. Σύμφωνα με την εταιρεία, η γεωμετρία τοποθέτησης του κινητήρα στο σασί είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει την άψογη ροή αέρα, άρα και κατ’ επέκταση την σωστή ψύξη του κινητήρα. Αυτό επιτρέπει στο τηλεσκοπικό φορτωτή να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι μηχανικοί της Faresin σκέφτηκαν ότι ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να επιτρέπει τη συχνή και εύκολη συντήρηση του κινητήρα, όπως η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, δίνοντας έτσι τον απαραίτητο «αέρα» για να εκτελεστούν αυτές οι εργασίες γρήγορα και εύκολα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις μηχανολογίας. Αναφορικά με τη μετάδοση του νέου μηχανήματος, να πούμε ότι αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο υδροστατικά με αντλία Bosch και μηχανικό μοτέρ με 2 ταχύτητες υδραυλικές και 2 μηχανικές με μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ./ώρα. Προαιρετικά προσφέρεται το νέο αδιαβάθμητο κιβώτιο VPS για απόδοση και καλύτερη μετάδοση της δύναμης του κινητήρα.




Οι κινήσεις της μπίγας εκτελούνται σε πολύ μικρό χρόνο χάρη στην υψηλής απόδοσης αντλία τεχνολογίας Load Sensing (με αισθητήρα φορτίου). Πρακτικά, αυτό δίνει στον χειριστή τη δυνατότητα να εκτελέσει έως και 3 κινήσεις ταυτόχρονα σε ελάχιστο χρόνο. Το νέο joystick του Faresin 7.30 είναι ηλεκτροαναλογικό με σύστημα ευαισθησίας.

Η καμπίνα του Faresin 7.30 είναι ευρύχωρη, θυμίζοντας καμπίνα αυτοκινήτου. Είναι φιλική και άνετη στο χρήστη με έγχρωμη οθόνη LCD για τις βασικές λειτουργίες του μηχανήματος και όλες τοποθετημένες όμορφα και διακριτικά γύρω από τον χειριστή. 


Στα ατού της καμπίνας το άνετο αεροκάθισμα, η ύπαρξη A/C και ράδιο MP3 που κάνουν την εργασία στη καμπίνα του Faresin ευχάριστη ενώ παράλληλα το Joystick περιλαμβάνει λειτουργία ρεβέρσας για πιο εύκολη μεταβολή της κατεύθυνσης.

Τα μηχανήματα Faresin διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ.2310780866-9)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία