BACK TO
TOP
Profi

Παράδοση των πρώτων ψεκαστικών της Mazzotti από την Agrotech S.A.

Μία ακόμα πρωτιά για την Agrotech S.A. που συνεχίζει την έντονη δράση της σε όλη την Ελλάδα, με την παράδοση των πρώτων ολοκαίνουργιων αυτοκινούμενων ψεκαστικών της Mazzotti.

psekastikoagrotech1

211
0

 Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Agrotech Μποζατζίδης Χριστόδουλος, ο υπεύθυνος πωλήσεων Μακεδονίας – Θράκης Γκουντινάκης Δημήτρης και ο υπεύθυνος πωλήσεων ανταλλακτικών Μπρόζος Ανδρέας παρέδωσαν τα καινοτόμα αυτά μηχανήματα στους κυρίους Φετεινίδη Τάσο και Μιχαηλίδη Ιωάννη από τον Λουδία. 

Το ιδιαίτερα καινοτόμο ψεκαστικό της Mazzotti, MAV 3180, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ευέλικτο και να προσαρμόζει τις διαστάσεις του ανάλογα με την εκάστοτε καλλιέργεια. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με 4-κύλινδρο κινητήρα της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας John Deere, 175 ίππων, διαθέτει δυνατότητα χωρητικότητας έως και 3.200l. καθαρού φαρμάκου, έχει 21m ράμπα με κουρτίνα αέρα, η καμπίνα της ανήκει στην κατηγορία 4 που παρέχει απόλυτη προστασία του χειριστή από τα φάρμακα ενώ διαθέτει και υδροστατική μετάδοση χωρίς ταχύτητες. Επιπλέον, είναι το καταλληλότερο μηχάνημα για ακόμα καλύτερη διείσδυση σε πλατύφυλλους καρπούς.

 Η Mazzotti, ξεκίνησε την κατασκευή του πρώτου αυτοκινούμενου ψεκαστικού της, το 1987 και μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κέρδισε τουλάχιστον το 85% της αγοράς στην Ιταλία. Με πίστη στο στόχο της, συνέχισε να αποτελεί ηγετική εταιρεία στον τομέα δραστηριοποίησης της, παρέχοντας τις πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες. Με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, υπόσχεται ακόμα πιο καινοτόμα και ισχυρά μηχανήματα που θα λύσουν όλα τα προβλήματα του σύγχρονου αγρότη έχοντας την συνεχή υποστήριξη της John Deere.

 Η Agrotech δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει όποιον την χρειάζεται με σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις καθώς και με τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα. Άμεσα και εγγυημένα όπως τόσες δεκαετίες!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία