BACK TO
TOP
Profi

Οι φιναλίστ των βραβείων Τρακτέρ της Χρονιάς 2021 αποκαλύπτονται

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις τρεις κατηγορίες βραβείων Τρακτέρ της Χρονιάς 2021, µε τους νικητές να γίνονται γνωστοί στην ΕΙΜΑ τον Φεβρουάριο και στο profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda, φιλοξενούνται οι φιναλίστ των βραβείων.

Kentriki4445

56
0

Στην κατηγορία των μεγάλων τρακτέρ φιναλίστ είναι: 

 
 

NEW HOLLAND T 6.160 

Η New Holland Agriculture επέκτεινε πρόσφατα τη δηµοφιλή σειρά τρακτέρ Τ6, µε την προσθήκη του 6-κύλινδρου µοντέλου, T6.160 Dynamic Command™. Αυτό το τρακτέρ συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις του κινητήρα NEF µε τις τεχνολογίες CVT (συνεχώς µεταβαλλόµενο κιβώτιο) και Dual Clutch (∆ιπλός Συµπλέκτης). Ο εξοπλισµός αυτός έρχεται σε ένα «συµπαγές» πακέτο µε µεταξόνιο 2,6 µέτρων και 10,5 τόνων µικτού βάρους. 

 
 

CLAAS AXION 960 

Με µέγιστη απόδοση 445 ίππους, το Axion 960 αποτελεί το µεγαλύτερο συµβατικό τροχοφόρο Axion. Εντυπωσιάζει µε τα καλά σηµάδια απόδοσης και την πολύ καλή συνεργασία κινητήρα/µετάδοσης. Eίναι φορτωµένο µε χαρακτηριστικά άνεσης, µαζί µε προδιαγραφές όπως τη µεγάλη πολυλειτουργική οθόνη αφής CEBIS. 

 
 

LANDINI SERIE 7 V SHIFT 

Με µια δυνατή αναβάθµιση παρουσιάστηκε φέτος η νέα Σειρά 7 της Landini, µε το µοντέλο 7-230 να είναι υποψήφιο για το βραβείο ΤΟΤΥ. Τα δυνατά εξωτερικά χαρακτηριστικά της νέας γκάµας σίγουρα αφορούν το µπροστινό µέρος, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι µας έχει συνηθίσει η εταιρεία του Οµίλου Argo Tractors. Το µοντέλο 7-230 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Active και Dynamic, ενώ το υδραυλικό σύστηµα αποδίδει και στις δύο περιπτώσεις 123 λίτρα/λεπτό. Υπάρχει η προαιρετική επιλογή για υδραυλικό σύστηµα απόδοσης 163 λίτρων/λεπτό. 

 
 

KUBOTA M 7173 KVT 

Με 170 ίππους, το Kubota M7171 Premium KVT µπαίνει «οριακά» στην κατηγορία των µεγάλων τρακτέρ όπως τουλάχιστον την αντιλαµβάνονται οι ευρωπαϊκές αγορές. Ωστόσο, κέρδισε µία υποψηφιότητα σε αυτή την κατηγορία. ∆ιαθέτει κινητήρα 6124 cc και παρέχεται η επιλογή µεταξύ των κιβωτίων Kubota K-VT ή 24-ταχυτήτων ηµι-µετατόπισης µετάδοσης. Οι τελικές ταχύτητες κυµαίνονται µεταξύ 40 και 50 χλµ / ώρα (ανάλογα µε το επιλεγµένο µοντέλο) και διατίθεται µε PTO 540, 540E, 1000 και 1000E. 



Διαβάστε περισσότερα στο Profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία