BACK TO
TOP
Profi

Νέα specialty τρακτέρ Landini REX3 µε κινητήρες κατηγορίας Euro 5

Η ιστορία των ειδικών τρακτέρ, την οποία ξεκίνησε η Landini, συνεχίζεται τώρα µε µία νέα προσθήκη, την σειρά των τρακτέρ REX 3, που έχει σχεδιαστεί για να τονίσει περαιτέρω τον συµπαγές σχεδιασµό και την ευελιξία της δηµοφιλούς οικογένειας τρακτέρ REX.

LANDINI-REX3-STAGE-5-1

160
0

Η σειρά διαθέτει καινοτόµες τεχνολογικές λύσεις και νέα εµφάνιση, που την καθιστά υποψήφια για το διάσηµο βραβείο «Τρακτέρ της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία «Best of Specialised».  

Τα νικητήρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς REX 3 είναι οι συµπαγείς διαστάσεις της: µεταξόνιο 1950mm, ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 213mm, εξωτερικό πλάτος από 1350mm έως 1617mm, ελάχιστο ύψος του τιµονιού από το έδαφος στην έκδοση πλατφόρµας 1256mm και βάρος 2200 κιλών χωρίς τα αντίβαρα. Το REX3 είναι ένα επαγγελµατικό τρακτέρ µε ισχύ έως 74 ίππων ειδικά σχεδιασµένο για χρήση σε οπωρώνες, αµπελώνες, ελαιώνες, φουντουκιές, ακτινίδια, θερµοκήπια και λαχανικά. Η σειρά µπορεί να χρησιµοποιηθεί για ευρύ φάσµα καλλιεργειών µε όλα τα είδη παρελκοµένων ακόµα και εµπρός χάρη στην δυνατότητα εργοστασιακού εµπρόσθιου υδραυλικού συστήµατος (κατά παραγγελία) µε µέγιστη ανυψωτική ικανότητα 1.000 κιλά.  

 
 

Οι κοµψές και δυναµικές γραµµές σχεδιασµού του και το καπό µε τα ενσωµατωµένα φώτα στην µπροστά γρίλια δίνουν στο τρακτέρ αυτό µια εµφάνιση και αίσθηση αυτοκινήτου. Ένας σύγχρονος σχεδιασµός που αντικατοπτρίζει πλήρως την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών για καινοτοµία, παραγωγικότητα και άνεση, ενώ παραµένει πιστή στην παράδοση. Η γεωµετρία της έκδοσης πλαισίου έχει σχεδιαστεί για εργασία σε χαµηλού ύψους εγκαταστάσεις 

 
 

Ένα από τα πλεονεκτήµατα της σειράς REX3είναι η δυνατότητα εργοστασιακής τοποθέτησης καµπίνας χαµηλού προφίλ µε κατασκευή πλάτους 1,16µ στην βάση και 0,86µ στην οροφή, µε συνολικό ύψος από το έδαφος 1,87µ. Best in Class στην κατηγορία των συµβατικών τρακτέρ, αυτή η έκδοση καµπίνας εγγυάται τον µέγιστο σεβασµό στην φύτευση καθώς διατηρεί στο µέγιστο την άνεση του χειριστή.  


Διαβάστε περισσότερα στο Profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία