BACK TO
TOP
Profi

Συστήµατα Fendt Smart Farming για βέλτιστη διαχείριση στόλου

Οι απαιτήσεις στο χωράφι αυξάνονται µε υψηλούς ρυθµούς και στόχος της Fendt µέσα από ευφυή προϊόντα και λύσεις είναι να παρέχει βέλτιστη απόδοση των µηχανηµάτων, µε αντίστοιχα βέλτιστη και υπεύθυνη χρήση των περιορισµένων πόρων.

464

11
0

Για παράδειγµα, το σύστηµα ελέγχου τµηµάτων Fendt Section Control, βοηθά τον αγρότη να ακολουθήσει εύκολα τη βέλτιστη διαδροµή µε το σύστηµα υποβοήθησης αναγλύφου Fendt Contour Assistant και να δώσει τέλος στη γραφική εργασία µε το σύστηµα τεκµηρίωσης Fendt Task Doc. Κάθε προϊόν Smart Farming της Fendt προσθέτει αξία, εξασφαλίζοντάς άνεση και εξοικονόµηση πόρων και χρόνου. Η ευκολία χρήσης είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας. 

 
 

Λειτουργία FendtONE  

Το FendtONE είναι ο νέος ευφυής τρόπος συνδυασµού δύο χώρων εργασίας, καθώς διαµορφώνει ένα διασυνδεδεµένο περιβάλλον. Το FendtONE αφορά εν µέρει τον νέο σταθµό εργασίας οδηγού (στο τρακτέρ), που διατίθεται για πρώτη φορά στα νέα Fendt 200 Vario, Fendt 300 Vario και Fendt 700 Vario. Περιλαµβάνει περισσότερες οθόνες, είναι πιο εύχρηστο και προσαρµόζεται µε κάθε τρόπο στις ανάγκες. Tο FendtONE offboard είναι µια πλατφόρµα µε δυνατότητες που συµπληρώνουν τις εφαρµογές που υπάρχουν ήδη στο τερµατικό του µηχανήµατος. Στην πλατφόρµα offboard γίνεται ο προγραµµατισµός και διαχείριση των εντολών για να έχει ο χειριστής 24ωρη εικόνα όλων των διαδροµών, των µηχανηµάτων και του εργατικού δυναµικού, από όπου κι αν βρίσκεστε.  

 
 

Vario Guide/Fendt Guide 

Το VarioGuide / Fendt Guide είναι το κεντρικό, αυτόµατο σύστηµα διεύθυνσης για τα τρακτέρ Fendt Vario, τις µηχανές συγκοµιδής χορτονοµής, τα ψεκαστικά και τις θεριζοαλωνιστικές µηχανές της Fendt. Χρησιµοποιώντας δορυφορική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας, το µηχάνηµα διατηρεί αξιόπιστα την πορεία του µε ακρίβεια έως και +/- 2 εκ.. Το σύστηµα καθοδήγησης λωρίδων Fendt είναι πλήρως ενσωµατωµένο στη λειτουργική σχεδίαση της Fendt, προσφέροντας πλεονεκτήµατα τόσο στους νέους όσο και στους έµπειρους οδηγούς. Το αυτόµατο σύστηµα διεύθυνσης της Fendt ελέγχεται µέσω του Varioterminal.  

 

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία