Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Όλα τα φώτα στην αφρόκρεµα των τρακτέρ που πρωταγωνιστούν στην αγορά το 2021

Έβαλαν κινητήρες Stage V, εισήγαγαν νέα τεχνολογία ή γέµισαν «κενά» στην γκάµα τους. Όπως και να έχει οι κατασκευαστές τρακτέρ σίγουρα δεν έµειναν ήσυχοι τους τελευταίους µήνες. Ιδού λοιπόν κάποια µοντέλα που θα απασχολήσουν την ευρωπαϊκή αγορά το 2021.

profi_photo1_2

303
0

Κάτω των 100 ίππων

MASSEY FERGUSON 4700M

H Massey Ferguson παρουσίασε τη σειρά 4700M που περιλαµβάνει τρία νέα µοντέλα από 82 έως 100 ίππους, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα σειρά 4700. Όλα τροφοδοτούνται από τους τελευταίους AGCO Power Stage V, τρικύλινδρους, 3,3 λίτρων κινητήρες µε ισχύ 82, 92 και 100 ίππους. Υπάρχουν εκδόσεις πλατφόρµας ή καµπίνας εκτός από το 100στάρι 4710M που βγαίνει µόνο σε καµπίνα. Το νέο κιβώτιο Dyna-2 δύο ταχυτήτων 24x24 είναι µια επιλογή σε όλο το φάσµα των µοντέλων. Αυτό είναι εξοπλισµένο µε ταύτιση ταχύτητας στάνταρ και έρχεται µε την επιλογή φρένο-σε νεκρά.

ZETOR PROXIMA

Ο Zetor ξεκίνησε τη χρονιά µε τη νέα ενσάρκωση της σειράς Proxima από 80 έως 120 ίππους, προσφέροντας τρία επίπεδα προδιαγραφών από ένα βασικό µηχανικό κιβώτιο 12x12 έως ένα 40 χλµ/ώρα φουλ powershift στο HS120. Χρησιµοποιώντας κινητήρες και κιβώτια Zetor, τα νέα µοντέλα έχουν βελτιώσει την ψύξη λαδιού κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ εξοπλίζονται και µε µια νέα οροφή καµπίνας για την προσφιλή χρήση των τρακτέρ αυτών για εργασίες φορτωτή.

100-200 ίπποι

JOHN DEERE 6M

Τα τρακτέρ της σειράς 6M John Deere έκαναν το ντεµπούτο τους στην ευρωπαϊκή αγορά το 2020, µε τα επτά τετρακύλινδρα µοντέλα από 90-145 ίππους που έχουν τη δυνατότητα µετάδοσης AutoPowr CVT συν µια οθόνη καθοδήγησης AutoTrac στο γωνιακό στύλο, κάνοντας την καµπίνα πιο άνετη. Τα τρακτέρ της σειράς 6R µπορούν να παραδοθούν τώρα µε τηλεµατική JDLink ως βασικό εξοπλισµό, επιτρέποντας την ασύρµατη µεταφορά δεδοµένων µεταξύ του τρακτέρ και του Κέντρου Λειτουργιών στο MyJohnDeere.com για µειωµένο χρόνο ρύθµισης στο πεδίο συν τα αποµακρυσµένα διαγνωστικά εργαλεία Connected Support.

FENDT 300 VARIO

Η Fendt επέλεξε την πιο πρόσφατη σειρά 300 Vario ως µία από τις σειρές που διαθέτουν το λειτουργικό concept FendtOne. Με ισχύς που κυµαίνεται από 113-142 ίππους, ο τετρακύλινδρος AGCO Power 300 της σειράς Vario πληροί προδιαγραφές Stage V. Τα µοντέλα διατίθενται σε προδιαγραφές Power, Profi και Profi + και διαθέτουν ένα νέο υποβραχιόνιο ελέγχου, χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών και ηλεκτρικές βαλβίδες στην έκδοση Power. Το FendtOne περιλαµβάνει επίσης µια ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών στην κολόνα τιµονιού που δείχνει την ταχύτητα οδήγησης, την ταχύτητα του κινητήρα και τα επίπεδα υγρού. Ο κωδικοποιητής push-dial στο υποβραχιόνιο χρησιµοποιείται για την επιλογή µενού και την επεξεργασία διαφόρων ρυθµίσεων, όπως αντιστοίχιση χειριστηρίου, υδραυλικές βαλβίδες και λειτουργίες κινητήρα και µετάδοσης. Το µοντέλο Fendt 300 Vario Profi προσθέτει ένα προαιρετικό τερµατικό 12 ιντσών στο υποβραχιόνιο. Όλες οι οθόνες λειτουργούν ταυτόχρονα, έτσι ώστε τα παράθυρα να µπορούν να εµφανίζουν ταυτόχρονα τις διάφορες δυνατότητες του τερµατικού.

Περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία