Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Η New Holland παρουσιάζει τη νέα γενιά δετικών Loop Master διπλού κόμπου

Η New Holland πρωτοπορεί στην τεχνολογία διπλού κόμπου για πάνω από 30 χρόνια και με βάση αυτή την εμπειρία τώρα παρουσιάζει το νέο πατενταρισμένο δετικό Loop Master που τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα των μεγάλων χορτοδετικών.

r0_333_5000_3144_w1200_h678_fmax

106
0

Οι μεγάλες μπάλες έχουν όλες κάτι κοινό: πρέπει να είναι σφιχτά δεμένες για πιο αποτελεσματική μεταφορά και αποθήκευση. Η ποιότητά τους εξαρτάται από την τέλεια δεματοποίηση και η τεχνολογία του δετικού είναι το κλειδί για τη διατήρηση της πυκνότητας και της ακεραιότητας των δεμάτων, κατά την φόρτωση και τη μεταφορά.Η New Holland πρωτοπορεί στην τεχνολογία διπλού κόμπου για πάνω από 30 χρόνια και με βάση αυτή την εμπειρία τώρα παρουσιάζει το νέο πατενταρισμένο δετικό Loop Master που τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα των μεγάλων χορτοδετικών.

Χωρίς κομμάτια σπάγγου
στις μπάλες ή στο χωράφι


Η νέα διαδικασία δεσίματος εξαλείφει τα υπολείμματα σπάγγου που έμειναν πάνω στην μπάλα (βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του δέματος) και στο χωράφι (μειώνοντας έτσι τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο): σε μία σεζόν στις 10.000 μπάλες που παράγονται, η New Holland υπολογίζει τη μείωση του σπάγγου σε σχεδόν 6 χιλιόμετρα ανά σεζόν, ο οποίος μένει και μολύνει το έδαφος.

Ακόμα δυνατότερο δέσιμο
με μεγαλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό

Το δετικό Loop Master επιτρέπει στο σπάγγο να διατηρήσει 15% υψηλότερη αντοχή – και αυτό μεταφράζεται σε αποτελεσματική δεματοποίηση και σημαντικό όφελος παραγωγικότητας. Επιπλέον μειώνει το κόστος του σπάγγου χρησιμοποιώντας χαμηλότερης αντοχής σπάγγο για το ίδιο σφιχτές μπάλες.

Αυξημένη καθημερινή παραγωγικότητα λόγω πιο αποδοτικού δεσίματος υπόσχεται η New Holland με το καινοτόμο δετικό LoopMaster.


«Ένα δυνατό, αξιόπιστο δετικό σε συνδυασμό με καθαρό προϊόν: στην New Holland είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που καταφέραμε να εκπληρώσουμε αυτή την απαίτηση των πελατών μας» λέει ο Felix Ramuenke, γενικός διευθυντής παραγωγής, για τις μεγάλες χορτοδετικές τετράγωνης μπάλας στη New Holland Agriculture.«Το νέο δετικό LoopMaster ουσιαστικά μειώ- νει το ρίσκο του σκαλώματος του σπάγγου ή το λύσιμο του κόμπου, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον χειριστή – ταυτόχρονα παραμένει ως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του πρωτοποριακού συστήματος διπλού κόμπου, υψηλότερη πυκνότητα δεμάτων με μειωμένη καταπόνηση στους κόμπους και απαράμιλλη απόδοση δεσίματος.

Τα μηχανήματα της New Holland διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210/3408800)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία