BACK TO
TOP
Profi

Ξανά στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο η φίρμα της Goldoni

H Agricon ΑΕΕ ανέλαβε την εισαγωγή της φίρμας που άναψε ξανά τα φουγάρα στο Κάρπι της Ιταλίας.

20-37_27

Γιώργος Κοντονής

93
0

∆ιαθέσιµα στην ελληνική αγορά θα είναι από τον Ιούνιο του 2021 τα τρακτέρ της Goldoni µέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Agricon AEE. Το brand µετά από µία περιπετειώδη αναδιάρθρωση και µετονοµασία (είχε µετονοµαστεί σε Arbos) το 2016, επιστρέφει ξανά στο γνώριµο πορτοκαλί µετά την εξαγορά του από τον βελγικό Όµιλο Keestrack, µε την Agricon ΑΕΕ να αναλαµβάνει την εισαγωγή τους. Σηµειώνεται εδώ πως αν και η Goldoni έµεινε γνωστή κυρίως για τα δενδροκοµικά/αµπελουργικά τρακτέρ, στο σύντοµο µέλλον θα είναι σε θέση να προσφέρει και µηχανήµατα ανοιχτού πεδίου, τη Σειρά Κ. Είναι πολύ πιθανό η σειρά αυτή να βασιστεί στα µεγαλύτερης ιπποδύναµης Arbos που κατασκευαζόντουσαν στη µονάδα της Ιταλίας.

Η Agricon ΑΕΕ αναφέρει σε δελτίο τύπου: «Έχοντας ήδη ένα εκτεταµένο δίκτυο Επισήµων Εµπόρων πανελλαδικά, η Agricon µπορεί να καλύψει άµεσα και µε συνέπεια τις ανάγκες του Έλληνα αγρότη τόσο στην αγορά νέων προϊόντων όσο και στην παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών µετά την πώληση του µηχανήµατος. Στόχος της Agricon AEE είναι να εδραιώσει την Goldoni στην Ελληνική αγορά, έτσι ώστε να είναι η πρώτη επιλογή κάθε αγρότη, έχοντας ως εχέγγυα την εµπειρία της στον αγροτικό κλάδο και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.»

Σηµειώνεται πως η παραγωγή των µηχανηµάτων θα παραµείνει στις εγκαταστάσεις της Goldoni στο Κάρπι της Ιταλίας. Σκοπός της Goldoni -  Keestrack, είναι να αναπτύξει τις επιχειρηµατικές της δραστηριότητες αξιοποιώντας συνέργειες, από την εφοδιαστική αλυσίδα έως και τη διανοµή, οι οποίες µπορούν να ωφελήσουν και τις δύο εταιρείες σε διαφορετικούς τοµείς αλλά µε παρόµοια λογική ανάπτυξης, τεχνολογίας, εφοδιασµού και διανοµής. Πίσω από το σκεπτικό της νέας διοίκησης για αλλαγή χρώµατος είναι όπως λέει επειδή το ζήταγε η ίδια αγορά, καθώς είναι ένα σήµα µε κοντά έναν αιώνα ιστορία. H παραγωγή ολόκληρης της ιστορικής γκάµας δενδροκοµικών και αµπελουργικών ελκυστήρων έχει ξεκινήσει, και οι πρώτοι ελκυστήρες Goldoni θα είναι διαθέσιµοι από τον Απρίλιο του 2021.

Ξεκινώντας µε τις σειρές αµπελουργικών – δενδροκοµικών από 50 έως 110 ίππους και τα ισότροχα από 20 έως 80 ίππους, η Goldoni σκοπεύει να µπει ξανά και δυναµικά στο παιχνίδι του ανταγωνισµού, ειδικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εκτός από τα δενδροκοµικά – αµπελουργικά και τα ισότροχα τρακτέρ, θα δοθεί έµφαση και στην παραγωγή των µοτοσκαπτικών αλλά και των ειδικών γεωργικών ελκυστήρων (transcar) - ένα εξειδικευµένο τµήµα της αγοράς στο οποίο η Goldoni είχε πάντα ηγετικό ρόλο. «H προϊοντική γκάµα, έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους αγρότες να διαχειριστούν ολόκληρο τον κύκλο δραστηριοτήτων τους πιο αποτελεσµατικά και µε βιώσιµο τρόπο», αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία.

AGRICON AEE

ΤΗΛ.210-5570535

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία