BACK TO
TOP
Profi

Με γκάμα μοντέλων από 94 έως 115 ίππους και σασμάν 36/36 η ευέλικτη σειρά Kubota M5001

Η σειρά Μ5001 είναι η έξυπνη επιλογή, όπως λέει η κατασκευάστρια, για τον αγρότη και κτηνοτρόφο, προσφέροντας το τρίπτυχο απόδοση - αξιοπιστία - οικονομία.

kubota_jpg_crdownload_2

194
1

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο γεωργικός τομέας γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, μόνο ένα πράγμα βοηθά: Ένας νέος τρόπος σκέψης. H Κubota συνδράμει σε αυτό βάζοντας στην γκάμα της το νέο Kubota 5001 από 94 έως 115 ίππους.



Κινητήρας V3800 Stage IV

Mια νέα ισχυρή καρδιά κτυπά κάτω από το καπό του Μ5001. Ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας V-3800 TIER 4 τεχνολογίας Common Rail με 4 βαλβίδες ψεκασμού ανά κύλινδρο αποδίδει από 94 έως 115 ίππους. H εξαιρετική αξιοπιστία, η οικονομία και το χαμηλό επίπεδο θορύβου θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό χειριστή.

Ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα με 36/36 ταχύτητες και 40-ECO

Με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα μπορεί ο χειριστής να αλλάξει την κατεύθυνσή του πιο γρήγορα και πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει το συμπλέκτη και χωρίς να χρειάζεται να βγάλει το χέρι από το τιμόνι. Με κιβώτιο 6 ταχυτήτων πλήρως συγχρονιζέ, τρεις ομάδες Hi-Lo-Creeper και με την τεχνολογία Dual Speed στις εκδόσεις με καμπίνα, διαμορφώνονται 36 ταχύτητες εμπρός και 36 πίσω. Παράλληλα, με γρήγορη ταχύτητα κινήσεως εξοικονομούνται καύσιμα με το σύστημα 40-ECO που διατηρεί χαμηλές στροφές στον κινητήρα, λέει η Kubota.



Ευελιξία

Το σύστημα μετάδοσης με κορώνα-πηνίο στον εμπρόσθιο άξονα προσφέρει εξαιρετικό κύκλο στροφής (4,2μ) με γωνία στρέψης 55ο. Ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλο ελεύθερο ύψος από το έδαφος.

∆ύο μνήμες στροφών κινητήρα και σύστημα διατήρησης στροφών

Οι 2 μνήμες στροφών του κινητήρα σε συνδυασμό με το σύστημα διατήρησής σταθερών στροφών, διευκολύνουν τις εργασίες και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.



Εξελιγμένη καμπίνα

Η Kubota δημιούργησε στο νέο M5001 μια καμπίνα που προσφέρει μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά: μοναδική ευρυχωρία, υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας, εξαιρετική ορατότητα.

Υδραυλικά και PTO

Η ανυψωτική ικανότητα των 4100 κιλών, επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκομένων, με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Η συγκεκριμένη σειρά τρακτέρ διαθέτει 3 διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής στον βασικό εξοπλισμό με αντλίες απόδοσης έως και 64 λίτρων.λεπτό ενώ ο δυναμοδοτικός άξονας μπορεί να εμπλέκεται και να απεμπλέκεται υλεκτροϋδραυλικά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα μηχανήματα της Kubota διαθέτει στην ελληνική αγορά
η Επιχειρηματική Μονάδα ΕΛΞΙΣ Πετρόπουλος (τηλ. 2103499333)

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-04-2021 10:19Νικος

Γιατί όλες οι εταιρείες που εισάγουν τρακτέρ δεν ανακοινώνουν δημοσίως τιμές; Μυστικό είναι;;;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία