BACK TO
TOP
Profi

Πολύδισκα Agrostroj σε πλάτη 1,63 και 1,84 μέτρων, για κοπές χωρίς ζημιές

Τα μηχανήματα της Agrostroj είναι άκρως πετυχημένα κατασκευαστικά, καθώς και εμπορικά διότι είναι προσιτά σε τιμές παρέχοντας την επιθυμητή ποιότητα στον χειριστή.

JIN_9930_2

35
0

Στην ελληνική αγορά κάνει διαθέσιμα η «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΕ τα πολύδισκα Agrostroj ZTR-165 με δύο τύμπανα πλάτους κοπής 163 εκ. και Agrostroj ZTR – 185 με δύο τύμπανα πλάτους κοπής 184 εκ. Ο μηχανισμός κοπής τους είναι πολύ γρήγορος (15 χλμ./ώρα) και αποτελεσματικός.

Το μηχάνημα «στρώνει» πολύ καλά και ακολουθεί και την παραμικρή ανωμαλία τού εδάφους, χάρη στο πατενταρισμένο (με ισχυρό ελατήριο) μοχλικό σύστημα που διαθέτει. Η μετάδοση της κίνησης από το PTO γίνεται με αυτοτεντωνώμενους σχήματος V ιμάντες για μηδενική συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής, που βρίσκονται κλεισμένοι με μεταλλικό καπάκι για προστασία από την σκόνη.

Η Δήμητρα Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων Agrostroj στην Ελλάδα από τη δεκαετία του '60, έχει εμπιστευτεί απόλυτα τα μηχανήματα αυτά συνεχίζοντας ως και 40 χρόνια μετά να τα παρέχει σε ελκυστικές τιμές που προσφέρουν ποιότητα και αποδοτικότητα. 

Η κίνηση στα τύμπανα μεταδίδεται με κωνικά γρανάζια που λειτουργούν αθόρυβα. Είναι εφοδιασμένα με συμπλέκτη-καστάνια για σταθεροποίηση των στροφών ακόμη και σε χαμηλές στροφές PTO.

Επίσης υπάρχει καστάνια έκτακτης ανάγκης που προφυλάσσει το μηχάνημα καθώς του επιτρέπει να ανοίξει αρκετά από τη θέση κοψίματος σε περίπτωση σύγκρουσης του μηχανήματος με κάποιο εμπόδιο. Τα ZTR έχουν, τέλος, πολύ μικρές απαιτήσεις σε ισχύ (53 ίππους τουλάχιστον).

Τα μηχανήματα της Agrostroj διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΕ (τηλ. 210/5155777).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία