Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Με δυναμικό boost και το λειτουργικό FendtONE η ναυαρχίδα της σειράς Fendt 314 Vario

Η Fendt πρόσθεσε το μοντέλο 314 Vario στην γκάμα των επιλογών της, το οποίο ενσωματώνει το καινοτόμο σύστημα DynamicPerformance που απελευθερώνει ιπποδύναμη όταν χρειάζεται.

Fendt_01

567
0

Tο νέο μοντέλο Fendt 314 Vario γίνεται το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας 300 Vario, ενσωματώνοντας την τεχνολογίας ενίσχυσης ισχύος DynamicPerformance (DP). Το νέο αυτό μοντέλο διαθέτει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό concept, FendtONE και μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή προβολής. To 314 Vario πληρεί τους ευρωπαϊ- κούς κανονισμούς εκπομπών Stage V.Παράλληλα, η σειρά 300 αναβαθμίζεται συνολικά και διαθέτει τώρα το τερματικό 12 ", συμπεριλαμβανομένων όλων των συστημάτων υποβοήθησης όπως το Fendt Guide Contour Assistant, SectionControl και VariableRateControl.

∆ύναμη όταν χρειάζεται

Η τεχνολογία Dynamic Performance (DP) χα- ρακτηρίζεται από τη Fendt ως «πρωτοποριακή» καθώς όπως λέει απελευθερώνει 10 ίππους περισσότερη ισχύ, από μηδενική ταχύτητα (εν στάσει), ανάλογα με τις απαιτήσεις, ακριβώς όταν χρειάζεται. ∆ε συνδέεται με τις ταχύτητες οδήγησης ή τις ειδικές λειτουργικές εργασίες, αλλά λειτουργεί καθαρά δυναμικά. Συνήθως, η ισχύς του κινητήρα των τρακτέρ κατανέμεται σε πολλούς καταναλωτές ισχύος, όπως το PTO, η υδραυλική, οι ανεμιστήρες κινητήρα και ο κλιματισμός.Το σύστημα ανιχνεύει πότε ορισμένα εξαρτήματα χρειάζονται περισσότερη ισχύ και στη συνέχεια παρέχει περισσότερη ισχύ μέσω έξυπνου ελέγχου. Η έννοια της υψηλής απόδοσης DP είναι ειδικά σχεδιασμένη για σταθερές εργασίες PTO σε γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις και μονάδες βιοαερίου – εφαρμογές ενσυροδιανομέα ή αχυροκοπτικού. Και κατά τη μεταφορά και την επιτόπια εργασία, το Dynamic Performance (DP) ξεκινά όπου απαιτείται από τους καταναλωτές ενέργειας.Η πρόσθετη ισχύς 10 ίππων του 314 Vario είναι ιδανική για αγροκτήματα που χρειάζονται πιο συμπαγές, ελαφρύ και ευέλικτο τρακτέρ, αναφέρει η κατασκευάστρια, αλλά μπορούν επίσης να ικανοποιήσει μεγαλύτερες απαιτήσεις ισχύος όταν χρειάζεται. Mόλις 33 κιλά/ίππο Η συμπίεση του εδάφους μειώνει τη σοδειά –τόσο στις αροτραίες καλλιέργειες όσο και στις χορτολιβαδικές εκτάσεις.Το Fendt 314 Vario έχει βάρος 5010 κιλά ή 33 κιλά ανά ίππο, κάτι που η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως σε συνδυασμό με την εκτεταμένη γκάμα επιλογών ελαστικών καθιστά το τρακτέρ, ένα ελαφρύ σύνολο που φέρεται ήπια στο έδαφός.

Εργονομικό στη χρήση

Κατά την ανάπτυξη της νέας φιλοσοφία λειτουργίας στο Fendt 314 Vario, η γερμανική εταιρεία επικεντρώθηκε στη διαισθητική και ατομική λειτουργία καθώς και στην εργονομία. Το νέο χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, για παράδειγμα, είναι εξοπλισμένο με πρόσθετες λειτουργίες και ο μοχλός crossgate έχει εργονομικά βελτιστοποιηθεί, καθιστώντας ευκολότερη τη λειτουργία διαφορετικών εξαρτημάτων. διεύθυνσης (Ενερ- γοποίηση / Απενεργοποίηση), ολόπλευρες ενδεικτικές λυχνίες (On / Off) και βαλβίδες. Το νέο Fendt 314 Vario είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις εκδόσεις Profi και Profi +.

Τα μηχανήματα της FENDT διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/792222)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία