BACK TO
TOP
Profi

Συµπαγής σειρά Tora της Antonio Carraro µε κινητήρα Stage V 52 ή 66 ίππων

Η σειρά Tora είναι αποτέλεσµα της σκληρής δουλειάς που πραγµατοποιήθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Ανάπτυξης του εργοστασίου Antonio Carraro, όπου στόχος ήταν να δηµιουργήσει µοντέλα µε σύγχρονα χαρακτηριστικά και καινούριες τεχνικές λύσεις σε αυτές τις ιπποδυνάµεις.

photo5_2

193
0

Η ιδέα της σειρά Tora, ξεκίνησε από την ανάγκη της δηµιουργίας ενός τρακτέρ το οποίο θα µπορούσε να εξασφαλίσει στον χειριστή τη µεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας του διατηρώντας ταυτόχρονα τον εξαιρετικά συµπαγή εξωτερικό όγκο του και τις διαστάσεις του. Το εργοστάσιο Antonio Carraro πρωτοπορεί λοιπόν δηµιουργώντας τρακτέρ µε κινητήρες Φάσης V χωρίς να µεταβάλλει τις διαστάσεις.

Θέση οδήγησης

Άνετη µε πολλές δυνατότητες, η θέση οδήγησης είναι τοποθετηµένη σε ένα πλαίσιο επάνω σε Silent block που περιορίζει τους κραδασµούς. Επιπλέον, η απουσία λεβιέδων στο κέντρο διευκολύνει την πρόσβαση στο τρακτέρ και εγγυάται µεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για τον χειριστή. Το ταµπλό είναι εξοπλισµένο µε µια κοµψή, λειτουργική έγχρωµη οθόνη όπου εµφανίζονται όλα τα δεδοµένα.

Κινητήρες και υδραυλική ισχύς

Ο κινητήρας φάσης V (Yanmar µε 4 κυλίνδρους), 52 ή 66 ίππους, έχει µελετηθεί µε λεπτοµέρεια προκειµένου να µην επηρεάσει τις συµπαγής διαστάσεις του τρακτέρ και την άνεση του χειριστή. Χαρακτηριστικό γνώρισµα της σειράς Tora είναι η αυξηµένη υδραυλική ισχύς που έχει σχεδιαστεί για επαγγελµατίες αγρότες, καθώς είναι εξοπλισµένο µε έως και 5 παροχές διπλής ενεργείας και συνεχούς ροής λαδιού, και έτσι δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή να χρησιµοποιήσει υπέρ σύγχρονο εξοπλισµό και πιο εξειδικευµένο εξοπλισµό όπως τα µηχανήµατα που χρησιµοποιούνται για τη συντήρηση αµπελώνων ή τα µηχανήµατα κλαδέµατος.

Καµπίνα REDCAB

Η νέα καµπίνα (προαιρετική) είναι ηχοµονωµένη και διαθέτει στάνταρ σύστηµα κλιµατισµού ηλεκτρονικά ρυθµιζόµενου. Ο κλιµατισµός, µε ηλεκτρονικά χειριστήρια, ρυθµίζεται από µια οθόνη στην οροφή µε 6 περσίδες αέρα που πετυχαίνουν την ψύξη διευκολύνοντας έτσι τον χειριστή όσο το δυνατόν περισσότερο. Η µέγιστη ορατότητα επιτυγχάνεται µε µία κατασκευή (δοµή) που µειώνει στο ελάχιστο την αίσθηση της ταχύτητας. Επίσης τα µοντέλα compact είναι διαθέσιµα ακόµη και στην αρθρωτή έκδοση (έως 98 cm). Το συνολικό κωνικό σχήµα της καµπίνας της επιτρέπει να διεισδύει εύκολα ανάµεσα σε σειρές καλλιεργειών σε πλαγιές χωρίς να τα καταστρέφει.

Σύστηµα RGS ™ Rev-Guide

Το σύστηµα RGS ™ Rev-Guide, είναι το περιστρεφόµενο σύστηµα οδήγησης AC, µε περιστρεφόµενο κάθισµα και τιµόνι που αναστρέφει την κατεύθυνση οδήγησης σε λίγα δευτερόλεπτα για να λειτουργεί αποτελεσµατικά µε οποιοδήποτε παρελκόµενο. Απλώς περιστρέψτε το κάθισµα, το τιµόνι, το ταµπλό και τα πεντάλ 180°.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία