BACK TO
TOP
Profi

Η νέα σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Agri της JCB σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις

Προσανατολισμένα στον σύγχρονο αγρότη, τα νέα μοντέλα Agri, Agro Super και Agri Xtra προσφέρουν ενισχυμένη ανυψωτική ικανότητα από 3,2 έως 6 τόνους, εξαιρετικές επιδόσεις και ευελιξία.

feb4_2

Βασίλης Σοφός

34
0

Σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις σύγχρονες αγροτικές ανάγκες, με καινούργιο και ισχυρό κινητήρα DieselMAX Stage V, διαθέσιμοι σε τρεις προσαρμοσμένες εκδόσεις ήρθαν στην ελληνική αγορά οι νέοι τηλεσκοπικοί φορτωτές Agri από την JCB.

Ο καινούργιος ισχυρός κινητήρας DieselMAX Stage V (κατασκευασμένος εξολοκλήρου από την JCB) διαθέτει ανεμιστήρα ψύξης μεταβλητής ταχύτητας, ο οποίος αναγνωρίζει τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος και κάνει αυτόματα αναστροφή διατηρώντας το σύστημα ψύξης καθαρό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.



Οι 3 διαφορετικές εκδόσεις Agri, Agri Super και Agri Xtra με ιπποδυνάμεις από 109 έως 150 ίππους και με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικά σασμάν ανάλογα με την έκδοση (4 speed Powershift με TorqueLock, 4 speed Powershift, 6-Speed Autoshift με TorqueLock και Dual Tech VariableTransmition) δίνουν εξειδικευμένες λύσεις για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης.

Η καινούρια καμπίνα CommandPlus έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χειριστές μεγαλύτερη άνεση καθώς το μέγεθός της έχει αυξηθεί κατά 12% και έχει τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην κατηγορία (69dBA). Παράλληλα, τα φιμέ κρύσταλλα περιμετρικά με στρωματοποιημένο, ενιαίο, καμπύλο μπροστινό παρμπρίζ και κρύσταλλο οροφής αυξάνουν την ορατότητα κατά 14%, λέει η εταιρεία.



Οι τηλεσκοπικοί φορτωτές της JCB είναι ευέλικτοι ακόμα και σε περιορισμένους χώ- ρους χάρη στο συμπαγές μεταξόνιο και τη μικρή γωνία στροφής. Η τετρακίνηση είναι στα στάνταρ του μηχανήματος, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη έλξη για κάθε εργασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μετάδοση κίνησης μόνο στους 2 τροχούς, ελαχιστοποιώντας τη φθορά των ελαστικών και την κατανάλωση καυσίμου κατά την πορεία στον δρόμο.



Να πούμε επίσης ότι οι τηλεσκοπικοί φορτωτές της JCB είναι εξοπλισμένοι με υψηλού επιπέδου τεχνολογία ασφάλειας για να παρέχουν μεγαλύτερη σιγουριά στον χειριστή. To αυτόματο οπτικοακουστικό σύστημα προειδοποίησης Μέγιστης Επιτρεπόμενης Ροπής Ανατροπής (Longitundinal Load Moment Indicator, LLMI), το οποίο λαμβάνει σήμα από αισθητήρα φορτίου στον πίσω άξονα, καταγράφει συνεχώς την ευστάθεια του μηχανήματος, επιτρέποντας στον χειριστή διαρκή έλεγχo.

Τα μηχανήματα της JCB διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία UNITRACK Α.Ε.Ε. (τηλ.2105570535)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • JCB
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία