BACK TO
TOP
Profi

Τρεις Θεσσαλοί αγρότες περιγράφουν στο profi την εμπειρία τους με τα ολοκαίνουργια MF 5S και 8S

Τρεις Έλληνες αγρότες περιγράφουν στο profi την εµπειρία τους µε τα ολοκαίνουργια µοντέλα 5S και 8S της Massey Ferguson τα οποία έχουν πιάσει ήδη δουλειά σε καπνό, βαµβάκια, σιτηρά, καλαµπόκι και ζωοτροφές.

1_152

326
1

Στα χωράφια του χωριού Άµπελος, στην περιοχή της Καρδίτσας και στη Φαρκαδώνα Τρικάλων βρέθηκε το profi, εκεί όπου προ ολίγων µηνών παραδόθηκαν από την οµάδα του Οµίλου Σαρακάκη στους ιδιοκτήτες τους τα ολοκαίνουργια µοντέλα της Massey Ferguson 5S.125 Dyna 6 (εκδόσεις Efficient και Exclusive) και 8S 265 Dyna 7.

Πλέον, έχοντας «στρώσει» τα µηχανήµατα αυτά στη δουλειά σε δυναµικές καλλιέργειες όπως σιτηρά και ζωοτροφές οι Γιάννης Καραολάνης, Βασίλης Χατζηγιάννης και Βασίλης Πέρκας µιλάνε µε ενθουσιασµό για τις πρώτες εντυπώσεις που έχουν κοµίσει, συγκρίνοντας µάλιστα την επιλογή των MF µε τα περασµένης τεχνολογίας τρακτέρ που έχουν στην κατοχή τους ως «η µέρα µε τη νύχτα».

Σύντοµα πάντως η προϊοντική σειρά του Οµίλου Σαρακάκη θα διανθιστεί µε τις σειρές 6S και 7S της Massey Ferguson. Η πρώτη, φορά τετρακύλινδρο κινητήρα, ξεκινά από τα 135 άλογα και φτάνει στα 185 άλογα και αναµένεται στην Ελλάδα µέσα στο ∆εκέµβριο του 2021. Η 7S έχει εξακύλινδρο κινητήρα από 155 µέχρι 195 άλογα κι αναµένεται να έρθει στην Ελλάδα µέσα στο ερχόµενο δίµηνο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-03-2022 15:06Νικόλαος

Σε ποια τιμη ξεκιναει το MF 5S ;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία