BACK TO
TOP
Profi

Νέα ελαιοσυλλεκτική Braud 9090Χ για απαλό τίναγµα και απόσπαση της συγκοµιδής

Οι ελαιοσυλλεκτικές Braud 9090X έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο προετοιµασίας και το κόστος της µηχανής.

3_59

247
1

Η νέα ελαιοσυλλεκτική Braud 9090X έχει δηµιουργηθεί γύρω από το DNA σχεδιασµού της Braud που έχει αποδείξει ότι παρέχει ανώτερης ποιότητας συγκοµιδή και παραγωγικότητα για ελαιώνες υπέρπυκνης καλλιέργειας. Το σύστηµα Shaking Dynamic Control (SDC) µε ράβδους ελεγχόµενης ευκαµψίας, τινάζει απαλά και αποσπά τις ελιές. Το σύστηµα συλλογής Noria είναι απαλό αλλά αποτελεσµατικό στα δένδρα και στον καρπό.

Αυτές οι καινοτοµίες της Braud που έχουν αποδείξει την αξία τους, έχουν τώρα σχεδιαστεί για να προσφέρουν πιο αποτελεσµατικές και εύχρηστες λύσεις που καθιστούν δυνατή την συγκοµιδή σε όλους τους ελαιώνες υπέρπυκνης καλλιέργειεας. Τα αποτελέσµατα είναι πιο καθαρός καρπός και βελτιωµένη απόδοση µε χαµηλό κόστος και ευκολία λειτουργίας.

Ρύθµιση για διαφορετικούς ελαιώνες

Επειδή η εποχή συγκοµιδής είναι τώρα µικρότερη από ποτέ, τα µοντέλα της Braud 9090X µπορούν να ρυθµιστούν για να λειτουργούν σε διαφορετικούς ελαιώνες µέσα σε ελάχιστο χρόνο για µέγιστη απόδοση. Το σύστηµα τινάγµατος SDC και το σύστηµα καθαρισµού υψηλής απόδοσης, βοηθούν την απαλή και αποτελεσµατική συγκοµιδή. Το ενσωµατωµένο Έξυπνο Σύστηµα ∆ιαχείρισης (Intelligent Management System) 2.0 µε οθόνη αφής IntelliView™ IV παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες της συλλεκτικής µηχανής.

Ταχύτερη και εύκολη προετοιµασία

Οι ελαιοσυλλεκτικές Braud 9090X έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο προετοιµασίας και το κόστος της µηχανής. Το νέο σύστηµα τεντώµατος του Noria και το αυτόµατο κλείδωµα κατά την µεταφορά, συµβάλουν στην µείωση του χρόνου συντήρησης και προετοιµασίας. Η σειρά 9090X διαθέτει τώρα υδροστατική µετάδοση κίνησης βαρέως τύπου, υψηλής ισχύος που παρέχει ταχύτητες πορείας έως 30 km/h και πιο γρήγορη εργασία στο χωράφι. Ο κινητήρας common-rail της FPT Industrial έχει µεγάλα διαστήµατα συντήρησης

Σύστηµα τινάγµατος SDC

Το SDC της Braud είναι το κορυφαίο σύστηµα συλλογής. Κάθε µία από τις 42 ράβδους τινάγµατος είναι ανεξάρτητη και είναι στερεωµένη στο πίσω µέρος σε εύκαµπτη άρθρωση, η οποία επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της δύναµης τινάγµατος.

Όλα τα µέρη που έρχονται σε επαφή µε το φύλλωµα του φυτού είναι είτε µαλακά είτε καµπύλα σε σχήµα. Το συνολικό ύψος τινάγµατος των 191 εκατοστών, επιτρέπει τη συλλογή ελιών µέχρι την κορυφή του δέντρου, µε αποτέλεσµα να συγκοµίζεται το 99,9% των ελιών. Η προοδευτική είσοδος των φυτών, η αποτελεσµατική κεντρική περιοχή τινάγµατος και η προοδευτική περιοχή εξόδου, αυξάνουν την αποτελεσµατικότητα του τινάγµατος, ενώ σέβονται την φυτεία.

Τα µηχανήµατα της Braud διαθέτει 
στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Παύλος 
Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210/3408800)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου μαζί με την Agrenda

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

03-12-2021 17:22Νικος Παπας.

Εδω

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία