BACK TO
TOP
Profi

Πάνω από 200 τύπους διαφορετικών λιπαντικών διαθέτει στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο η LPC

Η LPC εστιάζει στην πώληση προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τα υψηλότερα standards και για αυτό το λόγο επενδύει στην εφαρμογή και πιστοποίηση των αυστηρότερων προτύπων διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας

Reworked_1

343
0

Η LPC, μέλος του Ομίλου Motor Oil, ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων και γράσων, καθώς και στην εμπορία παραφινών και άλλων προϊόντων πετρελαίου. Είναι πολύ σημαντικό να τονισθεί ότι η εταιρεία έχει την παραγωγικής και διοικητική της βάση στην Ελλάδα, όπου χαράσσει μια διαρκώς ανοδι- κή και δυναμική πορεία, διευρύνοντας διαρκώς την παρουσία και τα μερίδια αγοράς της στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η LPC είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία συσκευασμένων λιπαντικών στην Ελλάδα με εξαγωγές σε περισσότερες από 55 χώρες, ενώ διατηρεί θυγατρικές στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Το Brand portfolio της LPC αποτελείται από διεθνώς ισχυρώς αναπτυσσόμενα σήματα όπως τα Cyclon, Avin, Nipco, και συμπλη- ρώνεται ιδανικά στην Ελλάδα από την αντιπροσώπευση ενός εκ των ιστορικότερων και ποιοτικότερων brands της κατηγορίας των λιπαντικών διεθνώς, τη Valvoline.


Το portfolio των προϊόντων καλύπτει όλο το εύρος των εφαρμογών με πάνω από 200 τύπους διαφορετικών λιπαντικών, και πιο συγκεκριμένα συσκευασμένων λιπαντικών για κινητήρες και συστήματα μετάδοσης ισχύος για αυτοκίνητα, φορτηγά βαρέως τύπου, μοτοσυκλέτες, εξωλέμβιες μηχανές, συμπληρωματικά ειδικά προϊόντα αυτοκίνησης, βιομηχανικά λιπαντικά, λιπαντικά ναυτιλίας, συμβατικά και υψηλών απαιτήσεων γράσα, πρώτες ύλες για συσκευασμένα λιπαντικά, κεριά και πολλά άλλες εφαρμογές. Τα παραγόμενα βασικά και τελικά λιπαντικά είναι εγκεκριμένα από τους διεθνείς οργανισμούς και καλύπτουν όλες τις ανάγκες λίπανσης. Τα προϊόντα της LPC είναι ταξινομημένα σύμφωνα με τον Κανονισμό REACH (ΕΚ 1907/2006).



Η LPC εστιάζει στην πώληση προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τα υψηλότερα standards και για αυτό το λόγο επενδύει στην εφαρμογή και πιστοποίηση των αυστηρότερων προτύπων διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, όπως φαίνεται παρακάτω, ένας συνδυασμός ο οποίος απαντάται σε ελάχιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες:

-ISO 9001: 2015 πιστοποίηση ποιότητας για την παραγωγή και διακίνηση λιπαντικών
-EMAS: EL00051 το κορυφαίο Κοινοτικό Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
-ISO 14001:2015 περιβαλλοντική διαχεί- ριση για την παραγωγή λιπαντικών 

-ISO 50001:2018 Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης
-ISO 45001: 2018 πιστοποίηση διαχείρισης για την Υγιεινή και Ασφάλεια. 




Tρεις διακριτές μονάδες παραγωγής της LPC στον Ασπρόπυργο


-Το διυλιστήριο της LPC, το οποίο λειτουργεί από το 1981, με σημερινή δυναμικότητα επεξεργασίας 43.000 τόνων/έτος λιπαντικών ελαίων.

-Μονάδα Ανάμειξης και Συσκευασίας λιπαντικών προϊόντων, ετήσιας δυναμικότητας 50.000 τόνων. Στις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές συσκευασίας παράγεται όλο το εύρος λιπαντικών


-To 2020 η LPC έθεσε σε λειτουργία την υπερσύγχρονή μονάδα παραγωγής γράσων, παράγοντας συσκευασμένα προϊόντα των υψηλοτέρων προδιαγραφών, ετήσιας δυναμικότητας 3.000 τόνων. 
Η LPC, μια εταιρεία leader στο χώρο της με την παραγωγικής και διοικητική της βάση στην Ελλάδα, επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα με σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ στηρίζει έμπρακτα την κυκλική οικονομία σε όλες τις δραστηριότητές της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lpc.gr

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • LPC
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία