BACK TO
TOP
Profi

Δοκιμασμένο στα δύσκολα το άροτρο Tyrok από την Amazone

Το Tyrok είναι ένα από τα άροτρα του εργοστασίου άροτρων Vogel και Noot, και η οµάδα δοκιµής του profi έσπευσε να το γνωρίσει στα δύσκολα.

4_86

303
0

Tα άροτρα από το εργοστάσιο της Amazone στην Ουγγαρία διατίθενται σε σταθερές αναστρέψιµες διαµορφώσεις επτά και οκτώ αυλακιών, κάθε µοντέλο µε την επιλογή προσθήκης ενός επιπλέον για να γίνει το «συν ένα».

Το 400 στο όνοµα του µοντέλου αναφέρεται στη µέγιστη επιτρεπόµενη ιπποδύναµη, η οποία είναι η ίδια ανεξάρτητα από τον αριθµό των αυλακιών. Τα µοντέλα Tyrok που έχουν υδραυλικό µεταβλητό πλάτος (διαθέσιµο µόνο στα 7+0 και 7+1) φέρουν ένα «V» στην ετικέτα αναγνώρισης. Τα άροτρα εξοπλισµένα µε υδραυλική αυτόµατη επαναφορά έχουν ένα «S».

∆οκιµάστηκε η έκδοση οκτώ αυλακιών (7+1) µε υδραυλικό µεταβλητό πλάτος και αυτόµατη επαναφορά. Η κύρια δέσµη στο Tyrok έχει πάχος 10 χιλιοστά. Αξίζει να σηµειωθεί εδώ πως για την παροχή κάποιας πρόσθετης αντοχής υπάρχει ένα δευτερεύον στήριγµα δοκού, από πίσω από το µπροστινό υνί, πίσω στο τέταρτο σώµα. Τα µοντέλα αυτόµατης επαναφοράς της Amazone έχουν 80 εκ. διάκενο κάτω από το πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα στο profi Μαρτίου που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda στις 4 Μαρτίου εκτάκτως αυτή την Παρασκευή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία