BACK TO
TOP
Profi

Kubota M6002: Μια εντελώς νέα σειρά που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία

Το εντυπωσιακό μοτέρ, σε συνδυασμό με το συνολικό βάρος χωρίς φορτίο μόλις 6.000 κιλών, δίνει επίσης στην M6002 την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος στην κατηγορία του, όπως υποστηρίζει η Kubota.

M6002-manoeuvrability3-768x574

616
1

Τα ευέλικτα νέα τρακτέρ M6002 της Kubota έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μικρομεσαίων ανοικτών καλλιεργειών και των κτηνοτροφικών μονάδων που έχουν ανάγκη ο ελκυστήρας τους να είναι αξιόπιστος και για πολλές χρήσεις.

Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία, η νέα Σειρά, έρχεται να ικανοποιήσει τη ζήτηση των πελατών για ένα εξελιγμένο, αλλά ισχυρό και ελαφρύ τρακτέρ. Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία λέει πως κανένας άλλος σημερινός τετρακύλινδρος κινητήρας στον αγροτικό τομέα δεν προσφέρει περισσότερα από τον V6108 που εγγυάται μέγιστη απόδοση, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.




Ο τετρακύλινδρος κινητήρας Kubota Stage V προσφέρει μέγιστη ισχύ, διατηρώντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου χαμηλή με το πρόγραμμα συντήρησης για το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) έχει επεκταθεί στις 6000 ώρες. Η λειτουργία «Power boost» προσφέρει επιπλέον 20 ίππους κατά τη διάρκεια οδήγησης στο δρόμο – ιδανική για μεταφορές με πλατφόρμες.

Μετάδοση κίνησης

Το κιβώτιο ταχυτήτων της M6002 είναι αρκετά εύχρηστο, οκτώ σχέσεων (semi-power shift) ημι-μετατόπισης που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα.

Οι ταχύτητες εργασίας μπορούν να ρυθμιστούν απλά χρησιμοποι- ώντας τον εργονομικό μοχλό πολλαπλών λειτουργιών σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών από 0,2 έως 40 χλμ/ώρα. Χάρη στη λειτουργία Eco mode , η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς επιτυγχά- νεται μόλις στις 1.640 rpm, εξοικονομώντας καύσιμο και μειώνοντας τον θόρυβο της καμπίνας.



Οι οκτώ ταχύτητες μετατόπισης ισχύος σε τρεις σχέσεις δίνουν στους οδηγούς τη δυνατότητα επιλογής ταχυτήτων 24 εμπρός και 24 όπισθεν, και μια προαιρετική σειρά υπεραργών ταχυτήτων αυξάνει την τιμή στις 32 τόσο στις εμπρός όσο και στις όπισθεν. Η νέα λειτουργία «Επανεκκίνηση Xpress» σημαίνει επίσης ότι ο χειριστής μπορεί να σταματήσει το τρακτέρ χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για εργασίες με φορτωτή.

Τα μηχανήματα της Kubota διαθέτει στην ελληνική αγορά η
Επιχειρηματική Μονάδα ΕΛΞΙΣ Πετρόπουλος (τηλ. 2103499333

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

02-05-2022 13:02ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

Ενδιαφέρομαι για το ΚUBOTA 6002 120 HP .Στείλτε ενημέρωση .

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία