Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Σταθερού θαλάμου Fendt Rotana για ομοιογενή και πυκνά τεμάχια

Χαρακτηριστική λειτουργία στα νέα Rotana η ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κοπής HydroFlexControl που αποτρέπει έως και το 80% των εμφράξεων για υψηλότερη ημερήσια παραγωγή.

1778600-674639

Βασίλης Σοφός

82
0

Κάθε εργασία είναι διαφορετική γι’ αυτό ακριβώς η Fendt ανέπτυξε τα μοντέλα Rotana προσφέροντας το ιδανικό προϊόν για να ικανοποιήσει κάθε σύγχρονη απαίτηση. Στην ελληνική αγορά η Fendt διαθέτει τις χορτοδετικές Rotana 130 F, 130 F Xtra και 130 F Combi, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα εξοπλισμού και φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.

Χάρη στον πλατύ συλλέκτη χωρίς αυλάκι έκκεντρου και με πλάτος 2,25 μ. (ή 2,40μ. προαιρετικά) που ακολουθεί το ανάγλυφο του εδάφους, την συστοιχία των έως 25 μαχαιριών και τους 18 χαλύβδινους κυλίνδρους PowerGrip επιτυγχάνεται αξιόπιστη και υψηλού επιπέδου χορτοδεσία. Αυτό οφείλεται στα δύο υποσυστήματα της, τα οποία εξασφαλίζουν ομαλή ταλάντωση της πλατφόρμας κοπής και άψογη προσαρμογή στις αυξομειώσεις της εισερχόμενης χορτονομής.Οι θάλαμοι των χορτοδετικών μηχανών της Fendt διαθέτουν αυτοκαθαριζόμενες θήκες ρουλεμάν για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εδράνων. Η υγρασία και τυχόν ξένα υλικά που εισέρχονται, απομακρύνονται από τα έδρανα, ώστε αυτά αλλά και οι ιμάντες κίνησης να διατηρούνται πάντα καθαρά

Οι πρακτικές λεπτομέρειες 
που ξεχωρίζουν


Ο συλλέκτης των χορτοδετικών μηχανών της Fendt διαθέτει ακόμα λιγότερα κινούμενα και φθειρόμενα εξαρτήματα, έτσι ώστε να λειτουργεί ομαλότερα και να συντηρείται ευκολότερα, μειώνοντας στο ελάχιστο το κόστος αντιμετώπισης πιθανών φθορών χρήσης.
 Το σύστημα χορτοδεσίας VarioNet είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με όλα τα τυπικά πλάτη διχτυού (από 1,18 έως 1,35 μ.) και να προσφέρει ομοιόμορφη τοποθέτηση πάνω στο δεμάτι καλύπτοντας ακόμη και τις άκρες του.Το σύστημα EasyLoad καθιστά εύκολη υπόθεση την αλλαγή του διχτυού. Το μόνο που κάνει ο χειριστής είναι να τοποθετήσει το ρολό του διχτυού στο EasyLoadSystem και να το κλείσει. Το δίχτυ μετακινείται με τη βοήθεια μιας κεφαλής κεντραρίσματος στη ιδανική θέση. Με κάλυμμα μεταξύ ρότορα και μονάδας χορτοδεσίας για προστασία του διχτυού από χώματα και σκόνη.

Τα μηχανήματα της Fendt διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/792222)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία