BACK TO
TOP
Profi

Εννέα δεμάτια σε ένα μεγάλο πακέτο με τις Krone Big Pack 870 HDP

Το σύστημα Multibale και το EasyFlow χωρίς έκκεντρο με μηχανικό ρότορα μετάδοσης κίνησης (Active Pick-up) είναι κάποια χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στις χορτοδετικές Big Pack 870 HDP και έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση.

large-square-balers--high-density-balers-big-pack-870-hdp-xc-krone_9_

598
0

Καινοτόμο σύστημα Multibale H Krone διαθέτει μία μεγάλη σειρά χορτοδετικών για διαφορετικές διαστάσεις δεματίων. Ένα από τα δημοφιλή μοντέλα είναι η χορτοδετική Krone Big Pack 870 HDP MultiBale HighSpeed με μαχαίρια (XC) ή χωρίς, που ουσιαστικά φτιάχνουν 9 μικρά δεμάτια διαστάσεων 0,30 έως 1,35 μέτρων σε μήκος, σε ένα μεγάλο πακέτο χάρη στη βραβευμένη λειτουργία Multibale.



Φυσικά μπορεί κάποιος να φτιάξει και συμβατικά δέματα μήκους 2,70 μέτρων με αυτό το μηχάνημα «3 σε 1» που διαθέτει θάλαμο 80x70. Πιο συγκεκριμένα, το προαιρετικό σύστημα MultiBale διαθέτει τεχνολογία διπλού κόμπου και ελέγχεται μέσω της ενσωματωμένης μονάδας ελέγχου Comfort.

Το MultiBale καθαρίζει γρήγορα το χωράφι και μπορεί ο χειριστής να προμηθεύσεις τους πελάτες του με μεγάλα δέματα που αποτε- λούνται από μικρά πακέτα τα οποία είναι πολύ πιο εύκολο να τα χειριστεί ο κτηνο- τρόφος σε περιορισμένους χώρους. Επίσης μεταφέρονται και αποθηκεύονται πιο εύκολα.



Τα μικρά δέματα συγκρατούνται μεταξύ τους με δύο κόμπους, ενώ η μεγάλη μπάλα έχει τρεις (BiG Pack 870) ή τέσσερις (BiG Pack 1270). Φυσικά, μπορείτε επίσης να παράγετε συμβατικά μονά δέματα πλήρους μεγέθους δεμένα με πέντε ή έξι κόμπους. Σημειώνεται εδώ πως τα δεμάτια που φτιάχνει είναι έως και 25% πιο συμπαγή με την τεχνολογία HDP. Σπάγκοι Krone Excellent Twine Οι σπάγκοι Krone Excellent Twine έχουν αναπτυχθεί με σκοπό να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των χορτοδετικών Krone Big Pack και των συστημάτων που διαθέτουν. Είναι πολύ δυνατοί και κατά μέσο όρο μπορούν να αντέξουν 220 κιλά δύναμης.

Τα μηχανήματα της Krone διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Ιωάννης Μιχαλόπουλος Α.Ε. (τηλ. 2410/571344)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία