Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Σχεδιασµένη για αντοχή η New Holland BigBaler 1290 HD

Η χορτοδετική της New Holland BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας (HD) παράγει µπάλες έως 22% υψηλότερης πυκνότητας από τις συµβατικές χορτοδετικές µεγάλων τετράγωνων δεµάτων, αυξάνοντας σηµαντικά την απόδοση κατά τη µεταφορά και την αποθήκευση.

3_68

68
0

Η χορτοδετική BigBaler 1290 HD είναι εξοπλισµένη µε το νέο συλλεκτικό MaxiSweep™ το οποίο βοηθά τη συλλογή χόρτου µε µεγαλύτερους ρυθµούς, µε αποτέλεσµα αυξηµένη παραγωγική ικανότητα και απόδοση. Επίσης διαθέτει το σύστηµα µετάδοσης κίνησης SmartShift™, νικητή του ασηµένιου µεταλλίου στην Agritechnica, που παρέχει µια οµαλή εκκίνηση µε αποτέλεσµα µεγαλύτερη άνεση για τον χειριστή και προστασία υπερφόρτωσης για το τρακτέρ.

Τεχνολογία δετικού Loop MasterTM

Η πατενταρισµένη τεχνολογία δετικού Loop MasterTM την οποία διαθέτει η µηχανή, διασφαλίζει, συµπαγές δέσιµο και προστατεύει το περιβάλλον και τις ζωοτροφές εξαλείφοντας τα υπολείµµατα σπάγγου. Η κοντή κοτσαδούρα εξασφαλίζει άριστη ορατότητα για τον οδηγό και ευελιξία. Η άνεση ενισχύεται περαιτέρω µε ένα νέο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη που χρησιµοποιεί τη µεγάλη οθόνη αφής IntelliView IV. Μια σειρά από αυτοµατοποιηµένα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία IntelliCruise™ που αυτόµατα προσαρµόζει την ταχύτητα του τρακτέρ, προσθέτει στην παραγωγικότητα και την άνεση της χορτοδετικής BigBaler 1290 High Density.

Σύστηµα CropCutter™

Η BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας επίσης διατηρεί από το προηγούµενο µοντέλο όλα τα πλεονεκτήµατα του ιδιαιτέρως αποδοτικού συστήµατος CropCutter™ και της τεχνολογίας του θαλάµου προ-συµπίεσης ειδικά κατασκευασµένου για υψηλής πυκνότητας χορτοδεσία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, µαζί µε την υψηλότερη ταχύτητα ρότορα συγκριτικά µε τα µοντέλα PLUS, έχουν ως αποτέλεσµα την εξαιρετική απόδοση χορτοδεσίας στο χωράφι, λιγότερες µπάλες ανά χωράφι, περισσότεροι τόνοι ανά ρυµούλκα.

Σχεδιασµένη για αντοχή και χαµηλό κόστος χρήσης

Η BigBaler 1290 High Density, αναπτύχθηκε από το Κέντρο Σχεδιασµού της CNH Industrial, για να διαρκέσει. Το νέο βαρέως τύπου σασί σχεδιάστηκε για να διαχειριστεί τα υψηλότερης πυκνότητας φορτία που προσφέρει αυτή η χορτοδετική, µε το νέο σχέδιο τοποθέτησης κιβωτίου ταχυτήτων ψηλά, διασφαλίζεται η αντοχή και η µειωµένη συσσώρευση υλικών.

Το νέο σύστηµα επαναφοράς της κούνιας των βελόνων παρέχει αξιόπιστη προστασία βελόνων. Το νέο κύριο κιβώτιο ταχυτήτων έχει δύο γρανάζια κίνησης που περιστρέφουν τον δευτερεύοντα άξονα που σηµαίνει ότι υπάρχει µία αυξηµένη περιοχή επαφής µεταξύ των γραναζιών για αυξηµένη αντοχή και πιο αποτελεσµατική ισορροπηµένη κατανοµή των φορτίων.

Τα µηχανήµατα της New Holland διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210/3408800)

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Μαΐου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία