BACK TO
TOP
Profi

Καθαρότερα σιτηρά στη δεξαμενή με τις Massey Ferguson BETA

H Σειρά αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα 5 αλόγων MF BETA 7360 και MF BETA 7360 Paralevel και τα 6 αλόγων MF BETA 7370 και MF BETA 7370 Paralevel.

BETA-Paralevel

1316
0

Οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές MF BETA διαθέτουν απλό και πρακτικό σχεδιασμό και συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εύχρηστα λειτουργικά χαρακτηριστικά, με μέγιστη απόδοση στο χωράφι σε εργασίες που εκτελούνται με πίεση χρόνου. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν κινητήρα μέγιστης ισχύος 306 ίππων, με τις εκδόσεις Paralevel να διαθέτουν δεξαμενή 8.600 λίτρων και τις υπόλοιπες 9.000 λίτρων.



Τα μοντέλα ParaLevel, διαθέτουν εμπρόσθιο άξονα παράλληλης ανύψωσης. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα ανύψωσης της θεριζοαλωνιστικής για στενό πλάτος μεταφοράς 3,5 μέτρων και ανύψωση της θεριζοαλωνιστικής έως 20% (4WD) ή 15% (2WD).

Eπιλογή τράπεζας κοπής

Για τις κεφαλές, η Massey Ferguson προσφέρει μια επιλογή ανάμεσα στην προηγμένη τράπεζα κοπής PowerFlow με πλάτος κοπής έως και 7,6 μέτρα ή στις τράπεζες υψηλής ικανότητας FreeFlow με πλάτος κοπής έως και 7,7 μέτρα.

Η κεφαλή PowerFlow επιτρέπει ενεργή ροή καρπών για συνεχή τροφοδοσία στον κύλινδρο αλωνίσματος σε όλες τις συνθήκες, ενώ ο κύλινδρος Power Feed εξασφαλίζει συνεχή τροφοδοσία σε όλο το πλάτος του αναβατόριου καρπών για υψηλή παραγωγή και εξαιρετική ποιότητα αλωνίσματος.



Το μαχαίρι Schumacher που είναι εξοπλισμένες οι κεφαλές αποδίδει 1.220 κοψίματα το λεπτό. Εξοπλισμένες με ένα στιβαρό κύλινδρο μεγάλης αδράνειας και μία κόφα βαρέος τύπου, οι θεριζοαλωνιστικές MF BETA, χειρίζονται τους καρπούς εύκολα.

Επιπλέον, η ανεξάρτητη ρύθμιση του εμπρόσθιου και το οπίσθιου διάκενου γύρω από την κόφα επιτρέπει τέλειες προσαρμογές για καλύτερα αποτελέσματα αλωνίσματος για οποιουσδήποτε καρπούς και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (Τρεις επιλογές κόφας: τμηματική (Sectional), γενικής χρήσης (Universal) και καλαμποκιού).

Παράλληλα, ο ρυθμιζόμενος τεμαχιστής άχυρου 6 σειρών με οδοντωτά μαχαίρια, αποδίδει εξαιρετική ποιότητα τεμαχισμού με χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις και ομοιόμορφη διανομή του υλικού σε όλο το πλάτος εργασίας της κεφαλής κοπής.



Μέσα στην καμπίνα, θα βρουν οι χειριστές, το τερματικό αφής TechTouch το οποίο παρέχει όλες τις σχετικές λειτουργικές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις της θεριζοαλωνιστικής μηχανής, ενώ τα ευκρινή χειριστήρια στην οθόνη αφής προσφέρουν εύκολη χρήση και εύκολες ρυθμίσεις. Επιπλέον, ο μοχλός Power Grip πολλαπλών λειτουργιών με φυσική αίσθηση στο χέρι, που είναι τοποθετημένος πάνω στο υποβραχιόνιο περιέχει όλους τους διακόπτες για τα συνήθως χρησιμοποιούμενα χειριστήρια.

Τα μηχανήματα της Massey Ferguson διαθέτει στην
ελληνική αγορά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (210/348 3300)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία