Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Νέα γενιά αλωνιστικών Claas Trion με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην Ελλάδα

Στα 20 διαθέσιμα μοντέλα, η βασική σειρά Trion αποτελείται από δύο μοντέλα 5 αλόγων σειρά 500, τρία μοντέλα 6 αλόγων σειρά 600, και τρία μοντέλα HYBRID της σειράς 700, εκ των οποίων τα δύο έχουν έναν ρότορα και το ένα με δύο ρότορες.

hotspot-item6_2

212
0

Η Claas Trion είναι μια εντελώς νέα σειρά θεριζοαλωνιστικών μηχανών, με συνολικά 20 διαθέσιμα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο συμβατικών 5 ή 6 αλόγων, αλλά και υβριδικών μονού και διπλού ρότορα, καθώς και τις διαθέσιμες εκδόσεις Terra Trac και Montana και απευθύνονται στους χρήστες που απαιτούν υψηλής ποιότητας αλωνισμό και άριστη συγκομιδή καρπού χωρίς απώλειες.Κοινό και στα 20 διαθέσιμα μοντέλα Trion είναι το καλά αποδεδειγμένο σύστημα πρωτεύοντος αλωνισμού APS που έχει σχεδιαστεί για να αλωνίζει έως και το 90% των κόκκων, αφήνοντας μόνο τους πιο δύσκολους κόκκους για το δευτερεύον σύστημα διαχωρισμού.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στις Trion είναι το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού JET STREAM που χρησιμοποιεί έξι ή οκτώ ανεμιστήρες τουρμπίνας για πιο γρήγορο διαχωρισμό καρπού. Η ισχύς για τη σειρά Trion προ- έρχεται από βρετανικούς 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες 8,9 ή 6,7 λίτρων Cummins στα πρότυπα Stage V.Ως στάνταρ, όλα τα μοντέλα Trion διαθέτουν Dynamic Power, το οποίο μειώνοντας την ισχύ του κινητήρα όπου οι συνθήκες το απαιτούν μπορεί να μειώσει το κόστος καυσίμου κατά περίπου 15%. Τα μεγέθη της δεξαμενής κυμαίνονται στα 8.000 λίτρα στη Trion 520 έως τα 12.000 λίτρα στην κορυφαία κατηγορία της Trion 750 με εξαιρετικούς χρόνους εκφόρτωσης.

Τα μηχανήματα Claas προσφέρει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/78 0866) 

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία