BACK TO
TOP
Profi

Η Σειρά Τ της John Deere υπόσχεται θερισμό σε χρόνο ρεκόρ

Από την κοπή μέχρι τη διαχείριση των υπολειμμάτων, από το χωράφι μέχρι τον δρόμο, από την πρώτη χρήση μέχρι το τέλος της σεζόν- η σειρά Τ υποστηρίζει με έξυπνη τεχνολογία, πολύτιμες δυνατότητες και καινοτόμες υπηρεσίες ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο γρήγορα, πιο άνετα, πιο αποδοτικά.

combine-harvester-t-660-i-john-deere

284
0

Η Σειρά T της John Deere είναι εξοπλισμένη με μία σειρά καινούριων κοσκίνων με νέα κλίση και 14% μεγαλύτερη επιφάνεια κοσκινίσματος καθώς και ένα πλήρως στρογγυλεμένο προφίλ στα πτερύγια και τις εγκάρσιες ράβδους.



Έτσι, παρέχεται καλύτερο αποτέλεσμα διαχωρισμού χάρη στη ταχύτερη, ανεμπόδιστη ροή σοδειάς πάνω από το κόσκινο, με ένα στρώμα υλικού μικρότερου πάχους που διευκολύνει τον διαχωρισμό των σπόρων που παγιδεύονται στο άχυρο.



Πρόκειται για σύστημα αλωνισμού διπλής τρόμπας τυμπάνων που οδηγεί τη σοδειά από την κυρίως τρόμπα πίσω στο κοπανιστήρι και ξανά στη δεύτερη τρόμπα ενώ διασφαλίζει την αρμονική ροή σοδειάς χωρίς μεγάλα λυγίσματα ή απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Πολύ απλά: η ποιότητα του σπόρου και του αχύρου είναι εξαιρετική ενώ η τμηματική κόφα σάς εξοικονομεί χρόνο κατά τη μετατροπή του καρπού.

Κύρια χαρακτηριστικά μηχανής

● Μεγάλη ενεργή επιφάνεια διαχωρισμού: Καλύτερη απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα αχύρου ή την κατανάλωση καυσίμου.

● Μεγάλη διάμετρος τρόμπας 66cm: Λιγό- τεροι σπασμένοι σπόροι και καλύτερη ποι- ότητα αχύρου.

● Γρήγορη μετατροπή της σοδειάς: Η τμημα- τική κόφα σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε σοδειές σε χρόνο ρεκόρ.

● Μεγάλο αμπάρι σπόρων: ∆εξαμενή σπό- ρων χωρητικότητας μέχρι 11.000 l και υψηλός ρυθμός εκφόρτωσης 125 l/ ∆ευτ.

● Μεγάλη επιφάνεια αλόγων: Μεγαλύτερα άλογα διαχωρίζουν τα τελευταία υπολείμ- ματα σπόρων και διαχειρίζονται με ήπιο τρόπο το άχυρο.

● Hillmaster: Μέχρι και 22% πλευρική αντιστάθμιση ολόκληρης της θεριζοαλωνιστι- κής, όχι μόνο μέρους της.

● Μεγάλη και άνετη καμπίνα: Μεγάλο μέγεθος 3,3m2, ηχομόνωση 71db (A) και πληθώρα πρωτοποριακών λύσεων για άνεση και έλεγχο.


● Επιλογές συνδεσιμότητας: Το Autotrac, τα δεδομένα και η ασύρματη μεταφορά τους από/προς το operations center καθώς και οι δυνατότητες απομακρυσμένης υποστήριξης ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εργασιών σας.

● Με τους χάρτες απόδοσης της μηχανής μπορεί ο χρήστης να διαχειριστεί τα χωρά- φια με ακρίβεια και να μειώσει σημαντικά το κόστος των λιπασμάτων.

Τα μηχανήματα της John Deere διαθέτει στηνελληνική
αγορά η εταιρεία Agrotech SA (τηλ. 2310/795018)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία