BACK TO
TOP
Profi

Θεριζοαλωνιστικές Fendt L με κόσκινα HC για υψηλές επιδόσεις

Για παραγωγούς αροτραίων καλλιεργειών και υπεργολάβους που πρέπει να συλλέξουν πολλές και διαφορετικές σοδειές, η Fendt προτείνει τη Σειρά αλωνιστικών μηχανών L, η οποία μπορεί να μετατραπεί ταχύτατα με τη νέα τμηματική κόφα για ομοιόμορφο αλωνισμό.

559135a30237fb961e574dcf_1640073484_web_en

760
0

Η Σειρά L είναι διαθέσιμη σε οχτώ εκδόσεις, που διαθέτουν καμπίνα Proline και δυνατότητες λειτουργίας οθόνης Fendt Variotronic. Το σύστημα κλιματισμού, το κάθισμα comfort, το «απόλυτο» όπως το χαρακτηρίζει η Fendt σύστημα φώτων και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου που αποτελούν μέρη της καμπίνας είναι ορισμένα μόνο από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στην καμπίνα Proline.



Όσον αφορά το σύστημα Variotronic, αυτό έχει προσαρμοστεί στις εργασίες μιας θεριζοαλωνιστικής, με το εργονομικά σχεδιασμένο υποβραχιόνιο να αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο λειτουργίας, όπως στα τρακτέρ της Fendt. Mέσω αυτού μπορούν να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Οι ρυθμίσεις στα μενού γίνονται με τη χρήση οθόνης αφής ή τα πλήκτρα περιήγησης στη λαβή.

Μαχαίρια FreeFlow και PowerFlow

Η Fendt προσφέρει τα μαχαίρια τύπου FreeFlow και PowerFlow. Το μαχαίρι FreeFlow διατίθεται σε πλάτος εργασίας από 4,80 μ. έως 7,60 μ. Με 1.254 κοπές ανά λεπτό, η υψηλή ταχύτητα της κοπτικής ράβδου διασφαλίζει καθαρή κοπή με χαμηλές απαιτήσεις ισχύος.

Επίσης, η μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην κοπτική ράβδο και τον ατέρμονα κοχλία διευκολύνει την κοπή σοδειάς μεγάλου ύψους. Για το καλαμπόκι, προσφέρονται οι κεφαλές Fendt CornFlow με έξι ή οκτώ σειρές. Η από σταση των σειρών είναι είτε 70 είτε 75 εκ.. Οι κεφαλές αυτές είναι σταθερές ή αναδιπλούμενες ενώ το μοντέλο οκτώ σειρών παραμένει εντός του πλάτους μεταφοράς των 3,5 μ. όταν είναι διπλωμένο. Επομένως, ο χειριστής έχει άριστη ορατότητα προς τα εμπρός.

Κύλινδροι αλωνισμού 600 χιλιοστών

Οι κύλινδροι αλωνισμού της σειράς L διαθέ- τουν μεγάλη διάμετρο 600 χιλιοστών με στόχο τον αλωνισμό με λιγότερο σπασμένο καρπό. Το τύμπανο αλωνισμού υψηλής αδράνειας λειτουργεί πολύ ομαλά, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες συγκομιδής.



Η κόφα διαθέτει διαφορετικά διάκενα μεταξύ των συρμάτων. Τα διάκενα στο πίσω τμήμα της κόφας είναι διπλάσια σε σχέση με εκείνα στο μπροστινό τμήμα. Αυτή η διάταξη διασφαλίζει βέλτιστη αναλογία μεταξύ αλωνισμού και υψηλής ικανότητας διαχωρισμού. Για να βελτιστοποιηθεί η ποιότητα αλωνισμού, μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα το μπροστινό τμήμα της κόφας σε σχέση με το πίσω μέρος και όλο αυτό από την άνεση της καμπίνας.

Η ποιότητα των κόκκων είναι αποφασιστικής σημασίας, γι' αυτό κατά τον σχεδιασμό του συστήματος καθαρισμού (κούνια) η Fendt επικεντρώθηκε στη χρήση κόσκινων υψηλής χωρητικότητας για συγκομιδή όσο το δυνατόν πιο καθαρισμένων καρπών. Η ειδική επιφάνεια των κόσκινων υψηλών επιδόσεων (κόσκινα HC) διασφαλίζει βέλτιστη ροή του αέρα και την υψηλότερη δυνατή απόδοση καθαρισμού.

Tα μηχανήματα της Fendt διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/796970)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία