Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Κοπές που στεγνώνουν γρήγορα με τα μηχανήματα ELHO

Ιδανικά για φυλλώδεις καλλιέργειες, συνδυάζοντας καινοτομία, ανθεκτικότητα, γρήγορη ξήρανση και άνεση στην οδήγηση, τα χορτοκοπτικά της ELHO προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και μεγέθη.

ELHO_Arrow__3200_P_Roller_01

158
0

Εξοπλίζοντας τα νέα χορτοκοπτικά με το βραβευμένο σύστημα πνευματικής ανάρτησης HydroBalance ή/ και σύστημα απελευθέρωσης HydroActive, η κατασκευάστρια εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κοπής, καθώς και στο γρήγορο στέγνωμα που οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα και σε μεγαλύτερη ταχύτητα εργασίας. Έτσι επιτυγχάνεται διπλό όφελος, μιας και μαζί με την υψηλότερη ποι- ότητα τελικού προϊόντος έχουμε και μεγα- λύτερη ταχύτητα εργασίας.

Συρόμενο Arrow 3200 P Roller

Το Arrow 3200 P Roller είναι ένα από τα κορυφαία χορτοκοπτικά της ELHO, που συνδυάζει τις βασικές αξιόπιστες λύσεις των μηχανημάτων της εταιρείας, με το άριστο αποτέλεσμα κοπής και με ευκολία στη χρήση. Το χορτοκοπτικό με τους κυλίνδρους πολυουρεθάνης μεταχειρίζεται απαλά τη φυλλώδη και ευαίσθητη χορτονομή.Οι κύλινδροι σύνθλιψης με ελικοειδείς ραβδώσεις και το σύστημα ανάρτησης δεν σπάνε (δεν τσαλακώνουν) το σώμα της χορτονομής όταν η μάζα περνάει μέσα από τον κύλινδρο, απλά το χαράζουν. Αυτή η δοκιμασμένη και επιτυχημένη τεχνική, οδηγεί αποδεδειγμένα σε γρηγορότερο στέγνωμα, αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία. Το συνθλιπτικό επιτρέπει τη διασπορά της κομμένης ποσότητας χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός.Οι ωοειδείς δίσκοι χαμηλού προφίλ και οι βέλτιστα σχεδιασμένοι προφυλακτήρες πέτρας εξασφαλίζουν μία τακτοποιημένη και καθαρή διαδρομή κοπής. Το μοντέλο αυτό της ELHO έχει την ανάρτηση HydroBalance ως στάνταρ. Το σύστημα αυτό οδηγεί την μπάρα κοπής ακριβώς στην επιφάνεια του εδάφους εξασφαλίζοντας μια καθαρή χορτονομή, ενώ η ρύθμιση του συστήματος αυτού είναι πολύ εύκολη.Ο μοχλός δίπλα από τον μετρητή πίεσης χρησιμοποιείται για να ρυθμιστεί η ανάρτηση στο επιθυμητό σημείο. Το ύψος κοπής της χορτονομής μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από τη μία πλευρά του μηχανήματος. Μία δυνατότητα του επιπλέον εξοπλισμού μεταξύ άλλων είναι ο πλευρικός ιμάντας μεταφοράς SideFlow 3.

Επιπλέον χαρακτηριστικά μηχανήματος:

● Η μονάδα κοπής μπορεί να σηκωθεί ψηλά στα σύνορα των χωραφιών έτσι ώστε να μην διαταράσσεται η λωρίδα με την κομμένη χορτονομή.

● Πλατιά λάστιχα. Γρήγορο στρίψιμο στα σύνορα του χωραφιού, απορροφώντας τους κραδασμούς του κυλίνδρου.

● Στάνταρ πλατιά διασπορά και εύκολο σέρβις.

Τα μηχανήματα της ELHO διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Στασινός ΑΕ (τηλ. 23240/22508)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • ELHO
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία