BACK TO
TOP
Profi

Ζωοτροφές υψηλής ποιότητας υπόσχονται τα κοπτικά MF Farmer και Professional

Τα χλοοκοπτικά Massey Ferguson με δίσκους με συμπαγή γωνιακή μετάδοση κίνησης είναι ανθεκτικά με χαμηλή απαίτηση ισχύος PTO, διασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και οικονομική κοπή χορτονομής ανά πάσα στιγμή.

FQxszB8XsAgIm-8

161
0

Η MF προσφέρει στην Ελλάδα τα χορτοκοπτικά με τύμπανο και δίσκο MF Farmer (F) και Professional (P). Τα μοντέλα F διαθέτουν δίσκους με μηχανισμό κίνησης με γρανάζια παρέχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Ένας άξονας PTO με ένα ελεύθερο ελεύθερου τροχού, μεταφέρει την ισχύ μέσω ενός ιμάντα σχήματος V από τον ελκυστήρα στη ράβδο. Κάθε κεφαλή κοπής ξεχωριστά είναι εφοδιασμένη με προστασία από πείρο διάτμησης, αποτρέποντας ζημιές σε περίπτωση πρόσκρουσης σε εμπόδιο.



Παράλληλα, ο ακριβής μηχανικός σχεδιασμός της ράβδου κοπής του κιβωτίου ταχυτήτων, με ελλειπτικούς δίσκους, περιστρεφόμενους δακτυλίους σχηματισμού λωρίδων χόρτου και ισχυρά μεταφορικά τύμπανα διασφαλίζουν ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί καθαρό μοτίβο κοπής και καλή ταχύτητα εργασίας ακόμη και σε δύσκολα εδάφη. Κάθε κεφαλή κοπής ξεχωριστά είναι εφοδιασμένη με προστασία από πείρο διάτμησης, αποτρέποντας ζημιές σε περίπτωση πρόσκρουσης σε εμπόδιο. Αυτοί οι πείροι μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν στο χωράφι.

Το επίπεδο προφίλ του μηχανήματος είναι ιδανικό για βαριές καλλιέργειες και, σε συνδυασμό με το προστατευτικό από πέτρες και το μεγάλο πέδιλο ολίσθησης μεγάλης αντοχής, εξασφαλίζει πολλά χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας. Χορτοκοπτικά MF Professional Η σειρά MF P είναι σχεδιασμένα για εργολάβους και μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις και φτιαγμένα για την αντιμετώπιση εργασιών μεγάλου όγκου. Προσφέρει πολλές δυνατότητες που παρέχουν υψηλή απόδοση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.



Για τα μοντέλα P, οι μηχανικοί της MF κατάφεραν να αναπτύξουν μια βελτιστοποιημένη ράβδο κοπής με τα βέλτιστα προφίλ στην κάτω πλευρά. Ως αποτέλεσμα, αποφεύγεται ο σχηματισμός αναχωμάτων (σαμαράκια) σε καλλιέργειες χορτονομής ή σε υγρό έδαφος, ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες.

Τα μηχανήματα Massey Ferguson διαθέτει στην ελληνική
αγορά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (τηλ. 210/3483300)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία