BACK TO
TOP
Profi

Η 4η γενιά Fendt 300 Vario εξοπλίζεται με το σταθμό FendtONE που καθιστά δυνατή τη σύνδεση μηχανήματος και γραφείου

Τα Fendt 300 τέταρτης γενιάς που προτείνονται για εργασία από το χορτολίβαδο έως τις μεγάλες καλλιέργειες και από τις εργασίες μεταφοράς έως τα έργα του τοπικού Δήμου καθώς η αρθρωτή σχεδίαση της νέας αυτής γενιάς τρακτέρ προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση.

news-9-high_2

299
0

Η σειρά Fendt 300 Vario 4ης γενιάς με τον ολοκαίνουργιο σταθμό εργασίας οδηγού FendtONE αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, ξεκινώντας από το 311 Vario των 110 ίππων, με το κορυφαίο μοντέλο, το 314 να έχει μέγιστη ισχύ 152 ίππων με το σύστημα DynamicPerfomance (DP).



Πρόκειται για μία γενιά που προτείνεται για εργασία από το χορτολίβαδο έως τις μεγάλες καλλιέργειες και από τις εργασίες μεταφορές έως τα έργα του τοπικού Δήμου καθώς η αρθρωτή σχεδίαση της νέας αυτής γενιάς τρακτέρ προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση. Τα τέσσερα μοντέλα προσφέρονται σε τρεις διαμορφώσεις, Power, Profi και Profi+. Στην επισκόπηση που ακολουθεί παρουσιάζονται οι εξειδικευμένες λύσεις της Fendt που κάνουν τη διαφορά και βελτιώνουν την καθημερινή εργασία:

1. Καμπίνα VisioPlus: Προσφέρει εντυπωσιακή ορατότητα και ευρυχωρία, με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα 77° χωρίς τραβέρσα. 2. Σταθμός εργασίας οδηγού FendtONE –διαισθητική λειτουργία. Όλες οι μονάδες ελέγχου είναι συγκεντρωμένες στο ταμπλό και στο υποβραχιόνιο με το joystick πολλαπλών λειτουργιών. Ολόκληρος ο σταθμός εργασίας μπορεί να εξατομικευτεί με ελεύθερα προγραμματιζόμενα κουμπιά.


3. Fendt DynamicPerformance: Προσφέρεται Power boost έως και 10 PS στο 314 Vario σε οποιεσδήποτε στροφές του κινητήρα.


4. Τρεις διαμορφώσεις του εμπρόσθιου υδραυλικού, για ρύθμιση ακριβείας και ιδανική πρόσφυση.


5. Καθοδήγηση σειρών Fendt Guide: Με συστήματα SectionControl, VariableRateControl, Contour Assistant και Task Doc.

6. Ελαφριά, ευέλικτη, αδιαβάθμητη κύλιση με μόλις 33 κιλά/ίππο.


7. Κορυφαία άνεση κατά την οδήγηση και την εργασία: Ευφυές σύστημα «4 σε 1»: σύστημα αυτορυθμιζόμενης ανάρτησης του εμπρόσθιου άξονα, προαιρετικό σύστημα μηχανικής ή πνευματικής ανάρτησης καμπίνας, σύστημα ενεργής σταθεροποίησης φορτίου κρούσης και σύστημα διεύθυνσης Fendt Reaction.

8. Ιδανική αρθρωτή κατασκευή από το εργοστάσιο για τις εκδόσεις Power, Profi και Profi+: Μπορεί ο αγοραστής να προσαρμόσει το Fendt 300 Vario ακριβώς στις δικές του ανάγκες. Με 210 επιλογές και 150 ελαστικά και ερπύστριες που τοποθετούνται από το εργοστάσιο.



9. Μεγάλη απόσταση από το έδαφος για προστασία της καλλιέργειας: Για φυτοπροστασία και λίπανση σε μεταγενέστερα στάδια ανάπτυξης για αυξημένη σοδειά, το Fendt 300 Vario προσφέρει μεγάλη απόσταση από το έδαφος έως 500 mm, διευκολύνοντας τη χρήση σε ειδικές καλλιέργειες.

Τα μηχανήματα της Fendt προσφέρει στην ελληνική
αγορά η εταιρέια KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/792222)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία