BACK TO
TOP
Profi

Σε ανοιχτό πεδίο ή στάβλο, τα νέα Fendt 500 Vario διαπρέπουν

Είτε προορίζεται για αροτραία καλλιέργεια, για φάρµα εκτροφής ζώων ή για χορτολιβαδική έκταση, κάθε παρελκόµενο βρίσκει αµέσως τον ιδανικό σύνδεσµο στο Fendt 500 Vario. Αυτό αποτελεί µεγάλο πλεονέκτηµα, καθώς µπορεί ο καθένας να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις του αγροκτήµατος µε ένα µόνο τρακτέρ. Η σειρά Fendt 500 Vario διαθέτει στην γκάµα της τέσσερα µοντέλα µε µέγιστη ισχύ από 124 έως 163 ίππους.

AGCO-NA-Fendt-500-around_the_farm-081221

288
0

Εξοπλισµένα µε έναν ροπάτο, αποδοτικό και καθαρό τετρακύλινδρο κινητήρα, τα µοντέλα αυτά είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και ταιριάζουν σε µεσαία και µεγάλου µεγέθους αγροκτήµατα. Εξοικονόµηση έως και 9% ντίζελ Η πρόσθετη ισχύς του Fendt Vario οφείλεται στο ότι λειτουργεί πάντοτε στις κατάλληλες στροφές και µε βέλτιστη αποδοτικότητα, έτσι ώστε να επιτυγχάνει τη µέγιστη κάλυψη επιφάνειας. Αξιοποιεί αποθέµατα ισχύος τα οποία δεν είναι προσβάσιµα µε σχέσεις µετάδοσης τύπου quick shift.

Ανεξάρτητες δοκιµές έχουν αποδείξει ότι έτσι η εξοικονόµηση φτάνει έως και 7% σε ώρες εργασίας και έως και 9% στο ντίζελ σε σχέση µε τις απλές σχέσεις µετάδοσης, ανάλογα µε το είδος της καλλιέργειας. Για µια καλλιέργεια χορτονοµής 1.000 στρεµµάτων, γλιτώνει ο αγρότης έως και 46 εργάσιµες ώρες σε 6 εργάσιµες ηµέρες, καθώς και 14.500 λίτρα ντίζελ κατά τη διάρκεια 7.000 ωρών λειτουργίας.

Οπίσθιο σύστηµα PTO 1000 E τριών ταχυτήτων για µεγαλύτερη οικονοµία

Χάρη στην απευθείας µετάδοση της ισχύος από τον κινητήρα στον άξονα του συστήµατος PTO, το 500 Vario, µε τα 3 επίπεδα στροφών PTO, µεταδίδει την ισχύ του προς το PTO πολύ αποδοτικά. Με το προαιρετικό 1000E PTO, που στρέφεται µε 1000 σ.α.λ. στις 1.540 σ.α.λ. του κινητήρα, µπορείτε να εξοικονοµείτε έως και 7% σε καύσιµο.

Το 500 Vario είναι εξοπλισµένο µε σύγχρονη τεχνολογία αίσθησης φορτίου µε υδραυλική παροχή έως 158 l/min. Μπορείτε να έχετε έως και 7 ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες διπλής ενέργειας, 5 πίσω και 2 µπροστά.

Καµπίνα VisioPlus µε ανάρτηση: Πλήρης ορατότητα

Η καµπίνα Fendt VisioPlus παρέχει εντυπωσιακή ορατότητα και αίσθηση χώρου, µε πανοραµική θέα 77°. Το παρµπρίζ είναι καµπυλωτό στο σηµείο συναρµογής µε την οροφή, ενώ η απουσία τραβέρσας προσφέρει συνεχή και ανεµπόδιστη θέα του ανυψωµένου εµπρόσθιου φορτωτή.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία