BACK TO
TOP
Profi

Η νέα γενιά Lemken Solitair DT αποκαλύπτει τα μυστικά της στο profi

Το Compact Solitair αντικαθίσταται από τη νέα έκδοση DT, η οποία, µε εξαίρεση τα υνιά, δεν φέρει σχεδόν τίποτα ίδιο από την απερχόµενη γενιά, όπως διαπιστώθηκε στη δοκιµή του profi Ιουλίου-Αυγούστου

4_108

197
0

Κατά την οµαδική δοκιµή καλλιεργητών που πραγµατοποιήθηκε το 2020, το παρελκόµενο της Lemken τα πήγε πολύ καλά όσον αφορά την τοποθέτηση σπόρων και τη διανοµή αυτών, αν και απογοήτευσε λίγο εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων ισχύος και του συνολικού βάρους.

Οι πρώτες µονάδες του νέου Solitair DT θα έχουν πλάτος 4 και 6 µ., ενώ µηχανήµατα µε άλλα πλάτη, συµπεριλαµβανοµένης µιας έκδοσης 9 µ., προγραµµατίζονται για την επόµενη χρονιά. Πώς συνδέεται η νέα καλλιεργητική µηχανή στο τρακτέρ; Μπορεί ακόµα να έλκεται από τους κάτω συνδέσµους, αν και υπάρχει επάνω σύνδεσµος που χρειάζεται σύνδεση.

Το σηµείο περιστροφής µετακινήθηκε λίγο πιο πίσω για πιο κλειστές στροφές στο κεφαλάρι. Οι υπόλοιπες επιλογές για τον υποψήφιο αγοραστή είναι ένας κοτσαδόρος Κ80 ή σύστηµα τύπου δαχτυλίδι. Η ράβδος έλξης έχει δύο µήκη και η πιο µακριά είναι κατάλληλη για τη λειτουργία µε τρακτέρ διπλών τροχών ή ερπυστριοφόρου τρακτέρ.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία