BACK TO
TOP
Profi

H Agromelca εμπλουτίζει την γκάμα μηχανημάτων της με το νέο αναρτώμενο μοντέλο VTS

Το νέο μοντέλο δονητικής μηχανής, αναρτάται πίσω, στα 3 σημεία ζεύξης του τρακτέρ και προσφέρει μεγάλη ευελιξία ακόμα και σε φυτεύσεις 4 x 4.

Στιγμιοτυπο_2022-07-29__11_48_45_πμ

453
0

Το VTS έρχεται στην Ελλάδα να εδραιωθεί ως η κορυφαία επιλογή για τη συλλογή αμυγδάλων, κατέχοντας πολλές πρωτιές που βελτιώνουν σημαντικά τη διαδικασία συλλογής. Το νέο μοντέλο συνιστάται για αμυγδαλεώνες, καθώς διαθέτει αποφλοιωτές αμυγδάλου αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλου τύπου δέντρα (π.χ. φιστίκια, καρύδια, ελιές). Το μικρό βάρος λειτουργίας και η υψηλή ορατότητα στο σημείο σύνδεσης με το δέντρο, το καθιστούν πολύ ευέλικτο για τη συλλογή καρπών.



Τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος είναι:

Αποφλοιωτές: Διαθέτει 2 αποφλοιωτές και 2 κοχλίες οι οποίοι ρυθμίζονται ανεξάρτητα από τις στροφές του τρακτέρ. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή σπασίματος του καρπού αλλά και για την βέλτιστη προσαρμογή της λειτουργείας αναλόγως της ποικιλίας και ποσότητας καρπού στα δέντρα ανά χρονιά. Αυτό επίσης βελτιώνει την ίση κατανομή του καθαρισμένου καρπού στην σκάφη αξιοποιώντας την στο έπακρο.

-Χωρητικότητα καρπού: Η πλατφόρμα του VTS χωράει έως και 570 κιλά καρπό, μεγαλύτερη με διαφορά στην κατηγορία του. -

-Εκφόρτωση καρπού: Γίνεται με κοχλία που φτάνει στην άκρη του συλλέκτη έτσι ώστε να μπορεί να αδειάσει στο μεγαλύτερο δυνατό ύψος. Η διαδικασία αδειάσματος διαρκεί μόνο 1:00 με 1:30 λεπτό, καθιστώντας το ταχύτερο στην κατηγορία του.

Τα μηχανήματα της Agromelca διαθέτει στην ελληνική
αγορά η Επιχειρηματική Μονάδα ΕΛΞΙΣ Πετρόπουλος (210/3499200)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία