BACK TO
TOP
Profi

Νέο Optum AFS Connect µε ενισχυµένη συνδεσιµότητα, καινούργια καµπίνα και ολοκαίνουργιο εσωτερικό χώρο

Η σειρά τρακτέρ Optum CVXDrive της Case IH – ένα δυνατό χαρτί της εταιρίας από την παρουσίασή του το 2015, που βασίζεται στην σχεδίαση συµπαγούς κατασκευής αλλά µεγάλης ιπποδύναµης και σχεδιασµού υψηλών προδιαγραφών – έχει αναβαθµιστεί για να δηµιουργήσει την νέα σειρά Optum AFS Connect, µε νέα καµπίνα, εσωτερικό χώρο και συνδεσιµότητα που έχει σχεδιαστεί προς όφελος του ιδιοκτήτη και του χειριστή.

5_65

229
0

Βασικό µεταξύ των αλλαγών, είναι η νέα καµπίνα που φέρνει ευρυχωρία, τα χαµηλά επίπεδα θορύβου και η βελτιωµένη ορατότητα. Υπάρχει ένα νέο υποβραχιόνιο Multicontroller, προγραµµατιζόµενα χειριστήρια που επιτρέπουν στο τρακτέρ και στα παρελκόµενα να προσαρµόζονται στον χειριστή και στην εργασία και αναβαθµισµένη πολυτελής εσωτερική επένδυση. Όλες οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τον φόρτο εργασίας του χειριστή, να ενισχύσουν την απόδοση, να αυξάνουν την παραγωγικότητα και τελικά να αφήνουν µεγαλύτερο κέρδος σ’ αυτόν που το διαχειρίζεται.

Τρία µοντέλα 250-300 ίππων

Η σειρά Optum AFS Connect όπως και η σειρά την οποία διαδέχεται, περιέχει τρία µοντέλα, µε ονοµαστική ισχύ 250, 270 και 300 ίππων, όλα µε σασµάν συνεχώς µεταβαλλόµενης µετάδοσης κίνησης CVXDrive της Case IH. Ωστόσο πολλά από τα υπόλοιπα βασικά σηµεία σχεδιασµού των τρακτέρ είναι νέα. Στο επίκεντρο βρίσκεται η νέα καµπίνα στην οποία µία σειρά από βασικά στοιχεία έχουν πλήρως επανασχεδιαστεί.

Πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά κληρονοµούνται από τα µεγαλύτερα «ξαδέρφια» του Optum AFS Connect, τα Magnum, τα οποία αναβαθµίστηκαν σε προδιαγραφές AFS Connect το 2019. Περιλαµβάνουν το υποβραχιόνιο και τον µοχλό πολλαπλών λειτουργιών, µεγαλύτερη οθόνη αφής AFS Pro 1200 µε µεγαλύτερη λειτουργικότητα και tablet στην κολώνα για παροχή πληροφοριών κινητήρα/µετάδοσης κίνησης.

Εν τω µεταξύ, τα νέα τρακτέρ είναι στάνταρ εξοπλισµένα µε το πακέτο τηλεµατικής AFS Connect της Case IH, για άµεση αµφίδροµη µεταφορά δεδοµένων µεταξύ τρακτέρ και διαδικτυακής πύλης διαχείρισης, παρακολούθηση µηχανηµάτων σε πραγµατικό χρόνο και πολλά άλλα.

Τα µηχανήµατα της Case IH διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος 
Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (210/3408800)

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία