Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Τα τρακτέρ Puma 140-175 της Case IH τελειοποιήθηκαν και ανανεώθηκαν για το 2022

Τα νέα µοντέλα Puma 140-175 βασίζονται στα θετικά σχόλια και την αντίδραση των πελατών της προσφάτως αναβαθµισµένης σειράς Puma 185-240, µοντέλο 2021, µε µακρύ µεταξόνιο, µε βελτιώσεις που αποσκοπούν στο όφελος τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του χειριστή

4_125

261
0

Η επανασχεδιασµένη είσοδος όπως της σειράς Magnum παρέχει ευκολότερη πρόσβαση, ενώ οι βελτιώσεις στην καµπίνα περιλαµβάνουν βάση τηλεφώνου, θύρες τροφοδοσίας USB και βάση tablet για να διευκολύνουν τη διαχείριση της καµπίνας.

Τα υλικά της ταπετσαρίας έχουν αναβαθµιστεί σε υψηλής ποιότητας, µε φινίρισµα όπως στα αυτοκίνητα και ένα νέο κορυφαίο δερµάτινο τιµόνι Case IH υψηλής ποιότητας, θα αυξήσει την ευχαρίστηση της οδήγησης. Η ορατότητα στα µοντέλα Multicontroller και CVXDrive βελτιώνεται χάρη σε έναν νέο υαλοκαθαριστήρα τοποθετηµένο χαµηλά που καλύπτει 60% περισσότερη επιφάνεια και υπάρχει επίσης ένα νέο ψυγείο διαθέσιµο για αναψυκτικά.

Για τους χρήστες φορτωτών ένα νέο προηγµένο joystick, µε ενσωµατωµένα κουµπιά για την λειτουργία της ρεβέρσας και της αλλαγής ταχυτήτων, θα βελτιώσει τους χρόνους εργασίας. Στο πίσω µέρος των νέων µοντέλων Puma, η θέση στήριξης του 3ου σηµείου έγινε πιο εργονοµική και οι υδραυλικοί ταχυσύνδεσµοι έχουν βελτιωθεί για µεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Άλλες βελτιώσεις περιλαµβάνουν φώτα LED και µία παροχή αέρα.

Βελτιώσεις στο σασµάν CVXDrive

Τα µοντέλα Puma CVXDrive έχουν υποβληθεί σε βελτιώσεις στο σασµάν, µε τους µηχανικούς της Case IH να έχουν επικεντρωθεί στην βελτίωση της οδηγικής εµπειρίας µειώνοντας τον χρόνο αντίδρασης της ρεβέρσας και της επιτάχυνσης/επιβράδυνσης και αυξάνοντας την ευαισθησία του πεντάλ γκαζιού.

Υπάρχει επίσης τώρα µεγαλύτερη ευαισθησία και ακρίβεια της θέσης του Multicontroller, µε δυνατότητα απενεργοποίησης του cruise control µε το πεντάλ, την οποία οι πελάτες θα εκτιµήσουν όταν στρίβουν στο κεφαλάρι. Οι ρυθµίσεις του CVXDrive µπορούν εύκολα να προσαρµοστούν µέσω της οθόνης AFS Pro 700.

Νέα πακέτα εξοπλισµού Case IH

Τρία νέα πακέτα προσφέρονται στα τρακτέρ Puma 140-175 που θα διευκολύνουν τους πελάτες να επιλέξουν τον εξοπλισµό τους. Το πακέτο Selection, για τα Puma 140-165, καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις των πελατών. Τα τρακτέρ Puma Multicontroller και Puma CVXDrive προσφέρονται µε δύο πακέτα, Advanced και Professional.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία