Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Αειθαλής και με πλούσιο παλμαρέ η σειρά αλωνιστικών New Holland CX

Η New Holland γιορτάζει την 20ή Επέτειο των εµβληµατικών θεριζοαλωνιστικών µηχανών CX, οι οποίες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν έχουν καταγράψει πάνω από 20.000 πωλήσεις έχοντας παράλληλα και 33 βραβεία στο παλµαρέ τους. Η CX είναι τώρα διαθέσιµη µε το ολοκαίνουργιο µαχαίρι FD2 Flex Draper, από την συνεργασία της New Holland µε την MacDon Industries.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-05-30__6_57_04_μμ

200
0

Η New Holland γιορτάζει την 20ή Επέτειο της σειράς CX, της ναυαρχίδας των θεριζοαλωνιστικών µηχανών, η οποία έθεσε τα υψηλά στάνταρτ στην κατηγορία των αλωνιστικών µηχανών συµβατικής λειτουργίας. Από την παρουσίασή της, ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στην απόδοση, την ευελιξία και την ποιότητα συγκοµιδής.

H CX, ναυαρχίδα των θεριζοαλωνιστικών µηχανών, γεννήθηκε έχοντας κληρονοµήσει την υπεροχή των µηχανών συγκοµιδής της New Holland, η οποία περιλαµβάνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως ο περιστροφικός διαχωριστήρας που παρουσιάστηκε το 1972, το ενσωµατωµένο υποβραχιόνιο από το 1993 και την µεγαλύτερη τρόµπα αλωνισµού στην κατηγορία, µε διάµετρο 750mm, που ξεκίνησε το 2001.

Η 20ετής ιστορία της CX χαρακτηρίζεται από τις σηµαντικότερες διακρίσεις κύρους στην κατηγορία, συµπεριλαµβανοµένου του τίτλου «Μηχάνηµα της Χρονιάς» (Machine of the Year) στην έκθεση Agritechnica και των βραβείων καινοτοµίας στην έκθεση SIMA. Ήταν το πρώτο µηχάνηµα που σχεδιάστηκε για λειτουργία σε περιβάλλον γεωργίας ακριβείας και τα τελευταία 10 χρόνια, η παραγωγικότητά του αυξήθηκε κατά 17% και η ευελιξία του από καλλιέργεια σε καλλιέργεια βελτιώθηκε ακόµη περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 2 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία