BACK TO
TOP
Profi

Η Agrotech φέρνει στην Ελλάδα το νέο drone Agras T50 της κορυφαίας παγκοσμίως DJI

Στο νέο μοντέλο αυξάνεται το φορτίο ψεκασμού από 30 σε 40 λίτρα και το φορτίο λιπάσματος από 40 σε 50 κιλά, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο που είχαμε στην Ελλάδα. Αυτό κατορθώνεται με το νέο σύστημα προώθησης διπλού ρότορα σε κάθε βραχίονα.

agrotech-drone

1690
2

Αν η εργασία που θέλετε να κάνετε είναι λίπανση και σπορά το νέο μοντέλο έχει δυνατότητα απόδοσης έως 1,5 τόνο την ώρα! Το ζύγισμα γίνεται σε πραγματικό χρόνο και η λίπανση είναι ομαλή και ομοιόμορφη.

Με το ανανεωμένο σύστημα ασφαλείας έχουμε ισχυρότερη απόδοση, μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αποφυγής εμποδίων και παρακολούθηση εδάφους σε πιο απότομες πλαγιές χωρίς χαρτογράφηση. Αυτό πετυχαίνεται με τα 4 ραντάρ εμποδίων, 2 εμπρός και 2 πίσω και με τη διόφθαλμη όραση, που παρέχει προς όλες τις κατευθύνσεις ανίχνευση εμποδίων 360°, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη ασφάλεια πτήσεων.

Εκτός από τον ψεκασμό και τη λίπανση το Τ50 προσφέρει και τη νέα δυνατότητα χαρτογράφησης των καλλιεργειών! Η εξελιγμένη κάμερα UHD και το  ρυθμιζόμενο gimbal επιτρέπουν την εύκολη απεικόνιση των αγρών σε πραγματικό χρόνο. Σε νούμερα αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χαρτογραφήσουμε 130 στρέμματα μεγάλης καλλιέργειας ή 50 στρέμματα οπωρώνων σε μόλις δέκα λεπτά, ακόμα και σε εδάφη με κλίση έως 20°.

Το επανασχεδιασμένο τηλεχειριστήριο RC plus διαθέτει οθόνη 7 ιντσών υψηλής φωτεινότητας και επεξεργαστή 8 core για μεγαλύτερη απόδοση και ομαλότερη λειτουργία. Μαζί με τη νέα κεραία αναμετάδοσης DJI Relay το σήμα ενισχύεται για εργασίες σε όλες τις αντίξοες εδαφικές συνθήκες. Με άλλα λόγια μπορείς να ψεκάσεις ακόμα και σε βουνά που δεν έχεις οπτική επαφή με το drone αρκεί να στήσεις την κεραία αναμετάδοσης σήματος DJI Relay.


Το DJI Agras T50 προστίθεται στην γκάμα νέων μηχανημάτων και εργαλείων που προσφέρει η Agrotech στον Έλληνα παραγωγό για να καλύψει κάθε ανάγκη και να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται στη σύγχρονη εποχή. Μαζί με το μοναδικό aftersales service της εταιρείας μας είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του αγρότη.


Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

26-04-2024 18:23Στάθης

Την τιμή δεν μας λέτε και εάν καλύπτεται από κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα

Απάντηση

26-04-2024 14:46Μιχάλης Μαυροτσουπάκης

Κόστος και τρόποι πληρωμής

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία