BACK TO
TOP
Ασφαλιστικά

Eπιλογή ασφαλιστικής κλάσης αγροτών στον e-ΕΦΚΑ έως 31 Γενάρη

Έως την 31 Ιανουαρίου 2021 η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας στον διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) για ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενοι και αγρότες.

agrotis-metraei

120
0

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα την ασφαλιστική κατηγορία στην οποία επιθυμούν να καταταχθούν για το νέο έτος 2021 (Ενότητα Ασφαλισμένοι-> Επιλογή Ασφαλιστικής Κατηγορίας Κύριας Ασφάλισης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών από 1/1/2021). Η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας δηλώνεται για τους κλάδους Κύριας και Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχής σε ενιαία αίτηση και ισχύει για όλο το 2021.


 Διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δεν θα υποβάλουν αίτηση-δήλωση θα παραμείνουν για το έτος 2021 στην κατηγορία που είχαν καταταχθεί το προηγούμενο έτος. Η επιλογή γίνεται στην Ενότητα Ασφαλισμένοι-> Επιλογή Ασφαλιστικής Κατηγορίας Κύριας Ασφάλισης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών από 1/1/2021.

Η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας δηλώνεται για τους κλάδους κύριας και επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχής σε ενιαία αίτηση και ισχύει για όλο το 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία