
Όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το πρωί της πιο πάνω ημέρας, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί περιοχές στη δυτική Μεσσηνία, ενώ το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Τρίπολη όπου στην έδρα της Περιφέρειας θα έχει συναντήσεις και συνεργασίες με τον περιφερειάρχη και άλλα στελέχη της και θα μιλήσει στη συνέχεια στους δημοσιογράφους.
Το πρωί, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί μονάδες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τριφυλίας και θα επιθεωρήσει τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου.
Επίσης, θα επισκεφθεί τον ιστορικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, μία από τις μεγαλύτερες βυζαντινές εκκλησίες της Ελλάδας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη συνολική ανάδειξη του μνημειακού χώρου.
Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η Κυπαρισσία.
Στη συνέχεια, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την έναρξη της κατασκευής του έργου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω ΣΔΙΤ.
Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Ο πρωθυπουργός, ακολούθως, συνοδευόμενος και από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό θα μιλήσει στις 6 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.