BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κτηνοτρόφους της Φλώρινας είδε η Τελιγιορίδου

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου είχε σειρά επαφών με τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Λιβαδειάς παρουσία του βουλευτή κ. Ν. Θηβαίο, τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο και την Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού.

olimbia_nea_sinantisi

Ελένη Δούσκα

0
1

Με τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Λιβαδειάς συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την υποδομή και τον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων καθετοποίησης των προϊόντων του συνεταιρισμού.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Π.Ε. Φλώρινας, την αξιοποίηση και ενίσχυση του ζωικού κεφαλαίου, θεσμικά θέματα αγροτικής ανάπτυξης και διαχείρισης αγροτικών εκτάσεων.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού έθεσε ζητήματα όπως τη λειτουργία του σφαγείου της Σίφνου και τη δυνατότητα επιδότησης μεταφοράς ζώντων ζώων.

H Υφυπουργός διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει τις λύσεις των αιτημάτων, κάποια εκ των οποίων έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία