BACK TO
TOP
Νέα της Timac Agro | ΛΥΔΑ

Πιστοποίηση εξαιρετικών εργασιακών συνθηκών για την Timac Agro | ΛΥΔΑ

Οι εργαζόμενοι της Timac Agro | ΛΥΔΑ ανέδειξαν την εταιρεία ως Great Place to Work, συνέπεια του αισθήματος υψηλής ομαδικότητας, εμπιστοσύνης και αποδοχής που εμπνέεται στο εργατικό της δυναμικό.

GPTW_POST

217
0
Η ετήσια έρευνα Best Workplaces, για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Great Places to Work, ο οποίος αξιολογεί και βραβεύει το υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον σε περισσότερες από 36 χώρες και από 3.000 εταιρίες στην Ευρώπη

Η πιστοποίηση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της για ομαδικότητα, ανοιχτή επικοινωνία, καθώς και αφοσίωση για συνεχή βελτίωση.

Η ανακοίνωση της  Timac Agro | ΛΥΔΑ:

«
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ως Timac Agro | ΛΥΔΑ διακριθήκαμε από τους εργαζομένους μας ως Great Place to Work, λαμβάνοντας την σχετική πιστοποίηση έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή αξιολόγηση του εργασιακού μας περιβάλλοντος!

Οι άνθρωποί μας ανέδειξαν την εταιρεία μας ως ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, που αποπνέει αίσθημα υψηλής ομαδικότητας, εμπιστοσύνης και αποδοχής.

Η ετήσια έρευνα Best Workplaces, για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Great Places to Work, ο οποίος αξιολογεί και βραβεύει το υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον σε περισσότερες από 36 χώρες και από 3.000 εταιρίες στην Ευρώπη.

Η πιστοποίηση αυτή, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έρχεται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της εταιρείας μας προς τους εργαζομένους της για ομαδικότητα, ανοιχτή επικοινωνία, καθώς και αφοσίωση για συνεχή βελτίωση.

Είμαστε περήφανοι για τους υπαλλήλους μας, που κάνουν την TimacAgro | ΛΥΔΑ ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αφοσίωση της ομάδας μας, μιας ομάδας που αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύουμε – Ηθική, Ενσυναίσθηση, Αποφασιστικότητα και Καινοτομία.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία