Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Νέα της Timac Agro | ΛΥΔΑ

To πρώτο TimaCulture Forum για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Γεωργία

Με τον κλάδο των γεωργικών εφοδίων να αποτελεί ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όλο και πιο έντονη είναι η τάση για αναζήτηση βιώσιμων λύσεων στη γεωργική επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η άμεση ανάγκη για αύξηση της παραγωγής με βάση την ίδια έκταση γης επιτάσσει την καλύτερη αξιοποίηση της αποδοτικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής αλυσίδας, καθώς και τη στροφή σε καινοτόμες και νέες τεχνολογίες.

live_2

1144
0

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 η εταιρεία Timac Agro | ΛΥΔΑ διοργάνωσε το πρώτο TimaCulture Forum με τίτλο «Βιώσιμη Στρατηγική Ανάπτυξης στην Αγροτική Παραγωγή του Αύριο».

Παρακολουθήστε όλοκληρο το πρώτο TimaCulture Forum στο Agronews:

Αφιερωμένο στις νέες προκλήσεις του αγροτικού επιχειρείν, στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η καθιέρωσή της ως μια συνάντηση ορόσημο για τους ηγέτες τόσο του αγροτικού, όσο και του οικονομικού τομέα.

Φιλοξενώντας διακεκριμένα στελέχη, μεγάλων επιχειρήσεων από τον χώρο της Γεωργίας και της Οικονομίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να προβληθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες δημιουργώντας το “Τhink Τank’’ του Αύριο μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που προάγουν τον προβληματισμό και την κατάθεση νέων προτάσεων.

Πιο αναλυτικά, η θεματολογία του Forum χωρίζεται στους εξής 4 Κύκλους Συζητήσεων:

  • 1ος Κύκλος Συζητήσεων: Εικόνα Αγροτικής Παραγωγής
  • 2ος Κύκλος Συζητήσεων: Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων
  • 3ος Κύκλος Συζητήσεων: Τεχνολογία Εισροών
  • 4ος Κύκλος Συζητήσεων: Χρηματοδοτικά & Ασφαλιστικά Εργαλεία

Tο TimaCulture Forum θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στην HELEXPO στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης 11:00π.μ.. Οι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας  https://gr.timacagro.com ή στο www.agronews.gr, όπου θα γίνεται ζωντανή μετάδοση μέσω livestreaming.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την θεματολογία του Forum επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα timaculture.com, καθώς και τις σελίδες στα Social Media @TimacAgro.LYDA

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία