BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ημερίδα για τα προϊόντα Λήμνου

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει συνάντηση με θέμα "Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ταυτοποιημένων, τοπικών, παραδοσιακών προϊόντων διατροφής" την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα στη Μύρινα, ώρα 18:30μμ στα πλαίσια του προγράμματος Αγροταυτότητα (Interreg Ελλάδα-Κύπρος).

atopikaproiontalhmnoujan19

1
0

Πρόγραμμα:

18:00 - 18:30 Προσέλευση

18:30 - 18:40 Χαιρετισμοί

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου

Πρύτανης - Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

18:40 - 19:00 Η επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφή στα νησιά: Δυνατότητες και Προοπτικές > Θεόδωρος Σαρικλής, επιχειρηματίας στη Λήμνο

19:00 - 19:20 Ο πρωτογενής τομέας της Λήμνου: Δυνατότητες και Προοπτικές δημιουργίας παραδοσιακών, τοπικών προϊόντων > Θεοφάνης Καρανικόλας, γεωπόνος, υπάλληλος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου

19:20 - 19:40 Το πρόγραμμα Αγροταυτότητα και η υλοποίησή του > Δημήτρης Σκάλκος, αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

19:40 - 20:00 Ταυτοποίηση - πιστοποίηση αυθεντικότητας τοπικών, παραδοσιακών προϊόντων: Διαδικασίες και Σπουδαιότητα > Χριστίνα Σακαλή, υποψήφια διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Επιστημονικός υπεύθυνος του έργου είναι ο αναπληρωτής καθηγητής Δημήτρης Σκάλκος

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Χριστίνα Σακαλή, τηλ: 22540 83013.


Πηγή: ert.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία