Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Κοινωνικό φαρμακείο και ιατρείο σε αποθήκες του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Παραχωρείται δωρεάν η χρήση των αποθηκών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης (Φλέμινγκ 8, Κατερίνη), για δράσεις αλληλεγγύης όπως λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου και ιατρείου, μετά από απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη.

KAMINADES_WHITE

4
0

Τα κτίρια παραχωρήθηκαν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καπνικός Σταθμός Κατερίνης». Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε 25 έτη με δυνατότητα παράτασης έως 10 έτη.

Παρατίθεται το δελτίο τύπου:

Απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καπνικός Σταθμός Κατερίνης» της χρήσης των αποθηκών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης (Φλέμινγκ 8, Κατερίνη) για κοινωφελή σκοπό υπέγραψε στις 17 Μαΐου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Στόχος της παραχώρησης είναι η συνέχιση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών που διαχειρίζεται πλέον η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας «Ο Τόπος μου» και είχαν δημιουργήσει οι Γιατροί του Κόσμου (κοινωνικό φαρμακείο και ιατρείο). Επίσης, στόχος είναι να διευρυνθεί η λειτουργία τους με νέες δραστηριότητες (παντοπωλείο, φροντιστήριο, βιβλιοθήκη, χριστουγεννιάτικο χωριό) και ιδίως την κάλυψη αναγκών οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών. Στην παραχώρηση περιλαμβάνεται και η χρήση του αύλειου χώρου για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε 25 έτη με δυνατότητα παράτασης έως 10 έτη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία