
Kαλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (όνομα και τηλέφωνο), μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο email: info@dimoszirou.gr ή στο τηλ. 2683 360 600.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνει ένας άτυπος διαγωνισμός, όπου θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες προσπάθειες με κριτήριο τη σύνδεση του παρασκευάσματος με την ελιά και το ελαιόλαδο, την παρουσίαση και τη γεύση.
Για την καλύτερη προετοιμασία των λεπτομερειών του 3ου Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 16 Ιουλίου, ώρα 9:00πμ σε αίθουσα του πέτρινου πρώην Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.
Πηγή: ert.gr, topikifoni.gr